Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
12 5°C
  • CROLINDA:

    svašta je ovaj izjavljivao dajući nevjernicima i grešnicima lakomislenu nadu neutemeljenu u Istini - govoriti samo o Milosrđu a ne opominjati na Pravednost - govoriti samo raju a ne opominjati na pakao - rekao je ateistima da će se oni ... prikaži još!i spasiti po svojoj savjesti - dakle koliko ljudi toliko savjesti odnosno toliko bogova ili toliko istina - pa to je isto kao da je rekao da je svaki čovjek sam sebi sudac i bog - e svašta - ako je to tako zašto je on onda uopće papa ili zašto je potreba uopće biti član katoličke crkve koju on zastupa na Zemlji

  • Bunjevac=Hrvat:

    Ni jedan istinski vjernik neće rado iznositi svoj sud o jednom Papi,ali kod ovoga Pape se veće previše toga nagomilalo što je teško razumljivo(od Buon giorno nadalje).O njegovim komentarima u svezi kanonizacije Stepinca da i ne govorimo.Tko će razumjeti Božje ... prikaži još! naume?.....Jedno je sigurno,nema te ovozemaljske sile koja može prevrnuti Petrovu Lađu,može je samo nagnuti!I to iz jednog jedinog razloga - jer je Krist glava Crkve!

  • vjaco:

    evidentno je da ovaj papa ne podnosi dobro putovanja zrakoplovom jer upravo tada daje neprimjerene izjave ili komentare. tako je prije godinu dana komentirajući gospu međugorsku rekao da ona nije poštarica koja zakazuje sastanke u točno određeno vrijeme, a ne ... prikaži još! zna da je gospa fatimska portugalskim pastirima zakazivala sastanke u točno određeno vrijeme. e, sad, je li do leta zrakoplovom ili do zaborava . . . ?

Još iz rubrike Vijesti

Dario Juričan
osnovao stranku prije pet godina

Juričan poslao 'čestitku' Milanu Bandiću: Peta ti je godišnjica, a ti si neupotrebljiv!

koronavirus
Iznio pet točaka

Direktor kineskog Centra za prevenciju bolesti: Najveća pogreška vam je što ne nosite maske

Izvanredno stanje u Banja Luci zbog zaraze koronavirusom
koronavirus u hrvatskoj

Hrvatska bilježi 657 slučajeva zaraze, a 49 ih je dosad izliječeno