Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za vjerno služenje crkvi

Papa Franjo dodijelio odličje „Pro Ecclesia et Pontffice" Zvjezdani Krčalić i Ivici Hadašu

Foto: ika
01.08.2017.
u 21:22

Oboje, odlukom svojih poglavara, odlaze na druge dužnosti.

Papa Franjo dodijelio je odlikovanje Križ „Pro Ecclesia et  Pontffice" sestri M. Zvjezdani Krčalić iz Družbe sestara milosrdnica svetog Vinka Paulskog i o. Ivici Hadašu, DI, suradnicima te Apostolske nuncijature, za njihovo vjerno služenje Crkvi, priopćili su iz Apostolske nuncijature u Republici Hrvatskoj.

S.M. Zvjezdana najprije je obavljala službu suradnice u Apostolskoj nuncijaturi u Beogradu, a zatim u ovom papinskom predstavništvu. O. Ivica obavljao je službu suradnika, najprije u Apostolskoj nuncijaturi u Bosni i Hercegovini, a zatim u ovom papinskom predstavništvu.

Oboje, odlukom svojih poglavara, odlaze na druge dužnosti.

Odlikovanja su dodijeljena 1. kolovoza u sjedištu Apostolske nuncijature u Zagrebu.

Komentara 5

DU
Deleted user
07:58 02.08.2017.

Papino odličje dobio pater Ivica Hadaš?!. Jesenti milu bigulicu, a mi smo željno očekivali i s pravom se nadali da će ga dobiti Siniša Hajdaš udani Dončić kao osvjedočeni borac protiv "refašizacije i reustašizacije" hrvatskog društva, ili barem Bernardić Dadoo zvani Bero koji se tako zdušno zalaže za razvrgavanje postojećih ugovora između Hrvatske i Vatikana. Ali papa Franjo tjera li ga tjera neku svoju politiku zaobilazeći te naše dične humaniste i velikane.

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
08:59 02.08.2017.

Gdje su crvene pudlice? Još se spava? Tema je crkva, idemo dangube!

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
08:59 02.08.2017.

Gdje su crvene pudlice? Još se spava? Tema je crkva, idemo dangube!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije