Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U nedjeljnoj molitvi

Papa Franjo izrazio potporu Hrvatima zbog teškog potresa

Zbog koronavirusa prazan Trg svetog Petra u Vatikanu
Foto: ©Vatican Media/IPA/PIXSELL
1/2
22.03.2020.
u 13:06

Papa Franjo Hrvatima se iz Vatikana obratio na kraju svoje molitve Angelus.

Papa Franjo je na kraju nedjeljne molitve Angelus koja se prenosi iz biblioteke apostolske palače live - streamingom izrazio svoju potporu hrvatskom narodu pogođenom potresom.

– Izražavam svoju blizinu narodu Hrvatske pogođenom jutros potresom. Neka im Gospodin da snage i solidarnosti za sučeljavanje s tom nepogodom – kazao je Papa Franjo.

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
16:30 22.03.2020.

Papa je danas pozvao sve krscane da se ujedine u molitvi Ocenasa 25.ozujka u 12 sati

SO
Sir Oliver
14:47 22.03.2020.

Nije on Franjo vec Franciskus, i cijeli svijet ga oslovljava njegovim pravim imenom Franciskus, samo u HR je on Franjo. Bojim se i pomisliti da jednoga dana neki novi papa ne uzme ime Hesus, u HR bi odmah postao papa Jozo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije