Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslušajte poruku

Papa časnama: Što tako važno radite da se ne možete javiti na telefon?

papa
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
03.01.2014.
u 21:13

Ovdje papa Franjo. Želio sam vam čestitati Novu godinu. Vidjet ću mogu li vas nazvati kasnije. Bog vas blagoslovio", ostavio je glasovnu poruku papa samostanu Karmelićanki u Lucerni.

Papa Franjo na novogodišnju noć je telefonom zvao samostan u Španjolskoj, no časne mu se nisu javile pa je ostavio govornu poruku, prenosi ANSA pisanje španjolskih medija.

"Što tako važno radite da se ne možete javiti na telefon? Ovdje papa Franjo. Želio sam vam čestitati Novu godinu. Vidjet ću mogu li vas nazvati kasnije. Bog vas blagoslovio", ostavio je glasovnu poruku papa samostanu Karmelićanki u Lucerni.

Papa je potom ponovno nazvao samostan te je sa časnim sestrama razgovarao dvadesetak minuta.

Glasovnu poruku pape Franje možete čuti OVDJE

>> Papa Franjo u 2014. u pohodu Svetoj zemlji

>>Papa Franjo: Bratstvo je temelj mira

Komentara 12

TM
Tata_Mata6
22:29 03.01.2014.

ovaj Papa je cool.

DU
Deleted user
09:56 04.01.2014.

Kaj god! Karmelićanke su jedan od najstrožih vjerskih redova i one oko ponoći sigurno nisu bile budne čekajući novu godinu, nego su odavno spavale kako bi sljedećeg dana bile odmorene za ispunjavanje napornih svakidašnjih obveza. Drugim riječima, Papa je mogao razgovarati jedino s dežurnom sestrom, koja iz nekog razloga u trenutku njegova poziva nije bila u blizini telefona, a ne da pita što rade tako važno da se ne javljaju na telefon, jer je dobro znao kakav je njihov kućni red. Očito su novinari napravili neuvjerljivu senzacionalističku konstrukciju.

ZW
zweistein
08:18 04.01.2014.

b.a.b.e spremaju tužbu zbog sexističkog ispada pape franje prema karmeličankama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije