Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET S DJECOM
Povratak na članak

Papa Benedikt XVI: Djeca su nada u sutrašnjost Meksika

Vi ste znak nade u sutrašnjost Meksika, kazao je Papa djeci, te im je izrazio svoju blizinu, posebno onima koji koji pate zbog nasilja i gladi

Komentari 3

OB
-obrisani-
12:32 25.03.2012.

Papa Benedikt XVI: Djeca su nada u sutrašnjost Meksika --------- Ako nema pedofila sveštenika onda imaju čemu se deca nadati . . Papa došao po reket u Meksiku Papa treba na sud Mnogi će na to da´Papu treba odvesti predpred sud´ reći; ´Luda ideja!´, a ostali će se razgnjeviti, katolici razbjesniti i velika većina će vas nazvati kršćanofobom. Sama činjenica da se netko već i ´usudio´ poslati kaznenu prijavu Međunarodnom kaznenom sudu u Haagu, budit će u mnogima emocije zgražavanja i bijesa. No, uistinu postoji prijava koja je dostavljena Haagu, i kojom se tereti dr.Joseph Ratzinger (Papa Benedikt XVI.) za teške zločine protiv djece koju je oskvrnuo njegov kler, protiv Afrikanaca usmrćenih njegovom zabranom kondoma, i protiv članova crkve koje je porobilo njegovo totalitarno svećenstvo.

VL
OB
-obrisani-
12:33 25.03.2012.

nastavak : Ove optužbe postoje htjeli vi to priznati ili ne, no kako se prema njima odnose ljudi, ovisi o javnom mnijenju i ljudskim vrednotama koje je ono odredilo. drugim riječima, živimo u svijetu upitnih moralno-etičkih načela koja se suvišee često iskrivljavaju u korist onih koji imaju vlast/moć. A najžalosnije je to što se to prelama preko leđa sirotinje i svih nižih slojeva, koji ne shvaćaju da se radi o njihovim vlastitim pravima.

VL
NN
nato nece proci
17:28 25.03.2012.

Konkordat između Vatikana (papa Pije XII) . i nacističke Nemačke je potpisan . Šta je zatim sledilo, zna se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.