Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA RADU

Tragedija u Poreču: Pao zid na gradilištu, poginuo bagerist

Ilustracija
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
19.11.2019.
u 22:13

Tijelo preminuloga prevezeno je na Odjel patologije pulske Opće bolnice radi obdukcije. Okolnosti i pojedinosti teške nesreće bit će poznate tijekom sutrašnjeg dana.

Muškarac srednje dobi s porečkog područja poginuo je u utorak popodne dok je upravljao bagerom na gradilištu hotela "Pical" u turističkom naselju Borik u Poreču, potvrdila je istarska policija.

Po riječima glasnogovornice istarske policije Suzane Sokač, policija je u 15,45 sati primila dojavu da se na gradilištu urušio zid i pao na bageristu koji je na mjestu preminuo.

"Policijski službenici su s nadležnim državnim odvjetnikom obavili očevid, a prisutan je bio i inspektor zaštite na radu", rekla je Sokač.

Tijelo preminuloga prevezeno je na Odjel patologije pulske Opće bolnice radi obdukcije

Okolnosti i pojedinosti teške nesreće bit će poznate tijekom sutrašnjeg dana.

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
Oblivion
20:58 20.11.2019.

Hoće li sad taj bagerist imati tretman kao poginuli vojnik u Afganistanu ili je on samo običan šljaker???

ZO
Zooltan
04:48 20.11.2019.

Vjerovao je da se njemu ne može ništa dogoditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije