Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Dodig
Povratak na članak

Pao zbog posla svoje zamjenice koja sada vodi Plinaru

Na listi, u Gradsku skupštinu ušao je kao zamjena za gradonačelnika Milana Bandića i bio do odlaska u Plinaru

Komentari 4

BJ
Bjelovar112
21:03 22.10.2014.

A hoce li sad Plin pojeftinit ?

VL
IB
iva.begovic
20:00 22.10.2014.

Da se netko zaposlio u gradskoj upravi ili holdingu preko veze, to uopće nije vijest. Vijest bi bila da se netko uspio zaposliti bez veze. Ovo možda upada u oči zato što se radi o rukovodećem radnom mjestu kojega nije bilo u sistematizaciji.

VL
DO
doktorica
19:19 22.10.2014.

Naime, ona je u Plinaru došla potkraj prošle godine, i to na mjesto pomoćnika direktora, a takva funkcija u Plinari nije postojala, što potvrđuje da je radno mjesto izmišljeno. ......dok naša djeca sa VSS trunu bez posla ove mlađahne gđice po preporukama bez problema postaju kojekakve "savjetnice".Sramota!

VL
MA
matan
14:09 23.10.2014.

Ovdje se dižu tenzije zbog jedne osobe, što bi bilo kad bi pročešljali ministarstva po redu, bilo bi tisuće takvih slučajeva. Ovdje su namjere (kako se meni čini) jako zločeste a ne dobronamjerne. Ministarstvo znanosti se spojili a broj ljudi se u dvostručijo a ne smanjio ??? gdje je USKOK

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.