Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ UPUCAN

Panika u Londonu: U terorističkom napadu izbodeno više ljudi

Teroristički napad u Londonu
Foto: Screenshot
Autori: Vecernji.hr, Hina
02.02.2020.
u 16:37

Dio stanovništva iz sigurnosnih razloga je evakuiran iz područja u kojem se dogodio napad, a na ulicama se nalazi puno policajaca naoružanih dugim cijevima

Danas oko 15 sati po lokalnom vremenu u Londonu se dogodio teroristički napad, izvijestila je tamošnja policija koja je prvo na Twitteru pozvala građane da izbjegavaju područje Streathama, a zatim su objavili i da su policijski službenici upucali počinitelja.

VIDEO Duge cijevi na ulicama Londona, napadač upucan

"Naoružani policajci ustrijelili su muškarca u Streathamu (južnom Londonu). U ovome trenutku vjerujemo da je izbodeno više ljudi. Okolnosti se još procjenjuju, smatramo da je incident povezan s terorizmom", tvitala je policija.

Očevici su na društvenim mrežama objavili da su čuli tri pucnja nešto iza 14 sati (15 sati po hrvatskom vremenu) i da liječnici pomažu ozlijeđenima. Hitna služba je priopćila da je na licu mjesta više ekipa.

Dio stanovništva iz sigurnosnih razloga je evakuiran iz područja u kojem se dogodio napad, a na ulicama se nalazi puno policajaca naoružanih dugim cijevima.

Ključne riječi

Komentara 31

NI
nikola13782
17:10 02.02.2020.

Doktor muhamed operira(o)

MA
marek1000
17:15 02.02.2020.

To muslimani propovjedaju vjeru na otvorenom !

Avatar southman
southman
17:18 02.02.2020.

Pretjeralo se u slavlju radi Brexita !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije