108 22°C
 • volosko:

  Ovo ne pije vodu jer sigurno ministar ne bi, niti pro forme, dao ovlasti nekome drugome za poslove koje MOST opisuje toliko bitnima. A posebice ne bi dao ovlasti ukoliko je jasno da će morati ovisiti o gradskim vijećima u ... prikaži još! kojima je i opozicija na vlasti.

 • Avatar NenadNikolicZagreb
  NenadNikolicZagreb:

  Hrvatska poljoprivreda bilježi kontinuirani pad proizvodnje, porast poticaja za one koji ne proizvode i porast državnih službenika. Posljednji obrađeni podaci daju pad poljoprivredne proizvodnje za 2017. godinu u odnosu na 2016. godinu od 8,6 posto. I tako godinama. Rast je ... prikaži još!e u količini poticaja, ali količina novca kojima država obasipa osobe koje se ne bave poljoprivredom već uzimaju poticaje bez proizvodnje je ogromna i to predstavlja trajni problem koji je izravno uperen protiv demografske obnove i izaziva masovno iseljavanje mlađeg stanovništva iz pet slavonskih županija. Sprega raznih firmi, koje su povezane s političkim čimbenicima od utjecaja, a nemaju nikakve veze s poljoprivredom osim što im je država dodijelila neko zemljište gdje na temelju toga uz znanje dužnosnika pljačkaju hrvatski i EU proračun daje katastrofalne rezultate. Tako danas samo zbog poticaja koji se daju po površini prijavljenih poljoprivrednih površina jedino što imamo je porast raznih milijunaša bez rada na bazi trgovine utjecajim. Nema više bogatih i vrijednih slavonskih seljaka, sada su u Slavoniji bogati lažni poljoprivrednici koji su na razne načine povezani s partijskim i državnim strukturama, bilo da su generali, direktori kompjuterskih firmi, službenici ministarstava ili komora, njihovi rođaci ili prijatelji koji su nominalno poduzetnici u poljoprivredi a koji čak niti ne žive u Slavoniji i nikada nisu obukli čizme da obiđu sva zemljišta za koja primaju poticaje. To je Hrvatska!

 • laganela:

  Trolova u komentarima na Večernjem ko u priči:) :) :) Svi kontra Ćuprije. Pa tko se njih boji još!? ili Ćuprija bolje stoji nego se to prikazuje...

Još iz rubrike Vijesti

5
SDP-ov STOŽER

Borzan: Možda je u desnici došlo do rasapa glasova, Matić: Daj Bože i četvrti!

Amsterdamska koalicija
AMSTERDAMSKA KOALICIJA

Beljak: Čestitam Kolakušiću i SDP-u, bilo je i vrijeme da se vodeća stranka počne raspadati

10
Živi zid (arhivska fotografija)
Nemaju stožer

Živi zid: Postali smo europarlamentarna stranka, idemo do kraja!