Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjaci pišu

Pandemija više nije samo medicinski problem; s čime će se sve zapadna civilizacija morati suočiti kada prođe?

koronavirus
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
24.03.2020.
u 11:07

Naši vrhunski eksperti pišu o koronavirusu i njegovu utjecaju, svaki iz svog područja djelovanja

Informativan i stručan pogled na pandemiju koronavirusa u 11 eseja priznatih stručnjaka donosi Večernji list u knjizi "Hrvatska u doba korone" koju ćete u četvrtak 26. ožujka moći nabaviti u paketu s Večernjim listom na kioscima u Zagrebu. To je još jedan korak s ciljem stručnog informiranja javnosti kako bi se spriječilo širenje dezinformacija, a samim time i panike.

–  Večernji list od prvog je dana pokušao putem svih svojih platformi – tiskanog izdanja, portala vecernji.hr, ordinacija.hr, Večernjakove televizije – što temeljitije informirati građane o svim ključnim pitanjima vezanima uz pandemiju, angažirajući u prvom redu vrhunske eksperte: epidemiologe, znanstvenike, psihijatre – ističe Dražen Klarić, glavni urednik Večernjeg lista te urednik knjige za koju su esej napisali Igor Rudan. Ante Bagarić, Ivan Đikić, Dragan Primorac, Gordan Lauc, Marijana Grbeša, Mirko Galić, Andrej Grubišić, Miroslav Radman, Ivica Kostelić i Miro Gavran. 

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

– Eseji pokrivaju širok raspon tema, a zajednički su im stručnost i jasan pogled na problem lišen površnosti i podilaženja publici. Esejima ćemo baciti dodatno svjetlo na epidemiju, njezine stvarne razmjere i opasnost za čovjeka, na kvalitetu zdravstvene skrbi i važnost prevencije i edukacije, pozabavit ćemo se strahom i borbom protiv njega, važnošću društva u cjelini, medija, ključnih komunikatora te utjecajem koronavirusa na gospodarstvo, kulturu i sport – zaključuje Klarić. 

Paket Večernji list + knjiga "Hrvatska u doba korone" bit će dostupan samo na kioscima u Zagrebu u četvrtak 26. ožujka za samo 12 kuna!

>> Tema: Koronavirus

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije