Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Digitalizacija

Pametno: Reforma pravosuđa majka je svih reformi

Marijana Puljak
Ivo Čagalj/PIXSELL
01.11.2015.
u 20:48

Ključ je digitalizacija svih radnih procesa na sudovima, u državnim odvjetništvima, kod javnih bilježnika, odvjetnika...

Komentara 5

Avatar majmunranko
majmunranko
21:04 01.11.2015.

Čim čujem riječ "digitalizacija", odmah znam da se radi o primitivcima koje jedva da znaju upaliti računalo i koje su fascinirane kojekakvim besmislenim gadgetima. Da digitalizacija je ključ za sve probleme, hahaha. Nikad svijet nije bio jače digitaliziran, i nikad svjetska politika nije bila hermetičnija, korumpiranija i u rukama tako malog broja moćnih ljudi. Puste, kako bi rekao Milanović "žnjore", kablovi, digitalne baze podataka, digitalna obrada podataka, on-line sustavi obrazaca i slične gluposti, a onda za Kupare dođe samo jedna ponuda i odmah ju prihvate, što je nulti dokaz korupcije.

Avatar comparator
comparator
20:55 01.11.2015.

Je je i nek nam ugrade transmitere v r.t il nekam gdje ga nemremo zvaditi pa nek nas prate na kakanje. Joj dajte za to ima vremena ,a konačno već je se tak.To peresuđe je fakat zbluvana riža al bi već jemput nekoga ot tam trebalo dobro po turu da počne nekaj delati inače bumo se to morali rasterati.

OB
Objektivno...
09:12 02.11.2015.

Za početak na stranicama Vrhovnog suda nek se napiše tko je uopće službenik za informiranje na najvišem sudu u državi... Ako najviši sud u državi krši organski antikorupcijski Zakon o pravu na pristup informacijama, o čemu mi onda pričamo? O poštenom suđenju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije