Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U mjestu Rabac

'Palo' 1.590 lažnjaka u vrijednosti od 118.248 kuna

Zapljena lažne odjeće u Rapcu
Foto: Carina.hr
1/2
30.09.2014.
u 19:28

Više od tisuću i pol komada lažne odjeće i modnih dodataka pronađeno je u četiri trgovačka obrta

Čak 1590 komada odjeće i drugih tekstilnih proizvoda, ženskih torbi te naočala zaplijenjeno je u mjestu Rabac u Istarskoj županiji tijekom carinskog nadzora i provjera prošlog petka.

Carinski službenici Službe za mobilne jedinice Rijeka spriječili su pokušaj nelegalne prodaje proizvoda u vrijednosti od 118.248 kuna, kojima su povrijeđena prava intelektualnog vlasništva.

Više od tisuću i pol komada lažne odjeće i modnih dodataka pronađeno je u četiri trgovačka obrta, a kako su izvijestili na stranicama Carine, tom su robom povrijeđene odredbe Zakona o žigu.

>> Zapljena lažnjaka u Hrvatskoj teška 26 milijuna eura

>> Velika zapljena 'teška' 60 mil. kuna: Našli lažne najkice te robu marki adidas i Gucci

>> Studentu platili put i provod u Tajlandu u zamjenu za šverc čak 175 kameleona

Foto: Carina.hr

Komentara 4

Avatar unfeeling
unfeeling
01:24 01.10.2014.

Kad nama ne valja Kamensko, MTČ, Slavonija, Varteks itd...........

KA
kantalonac
20:50 30.09.2014.

E ljudi, originali su lažnjaci. Slučajno sam imao poslovnu ponudu. Odnosno, trebao sam posrednika za jednu poznatu robnu marku sportske obuće. I evo kako stvari stoje. Adidas, Puma, Nike i bla bla bla ostali poznati. Možete dobiti originale, jer se uistinu svi proizvode u Kini i tvornici od 40000 radnika i to po cijeni od 4,70 do 11.00 dolara po paru, normalno ako naručite 3-4 tisuće ili više pari tenisica. Mogu vam proizvesti potpuno istovjetne vrhunskim modelima sa nekim vašim logom, pa pokrenete novu robnu marku. Nijemci su prvaci u fingiranju i laganju o podrijetlu. Kupite npr. 100% njemačku jaknu sa kevlarom na laktovima, "Gore-texom" itd itd. Onda malo popusti podstava i ispod nađete ušivenu markicu "Made in China" ili "Made in PRC".

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
09:39 01.10.2014.

Kakva je to lazna odjeca ? Odjeca koja se ne moze odjenuti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije