Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na području Smokvice

Palili korov pa izazvali požar koji je dva dana gasilo 60 vatrogasaca

Kanader se bori s požarom na nepristupačnom terenu pored Skradina
Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
08.04.2020.
u 11:57

Dubrovačka policija kazneno je prijavila tri osobe u dobi od 42, 63 i 74 godine zbog dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom

Zbog požara koji je 4. ožujka rano poslijepodne izbio na području Smokvice dubrovačka policija kazneno je prijavila tri osobe u dobi od 63, 74 i 42 godine. Prijavljeni su zbog dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom i to zbog toga što su spaljivali korov i nisko raslinje na predjelu Soline.

Rezultat toga je bilo nekontrolirano širenje vatre koje se ubrzo pretvorilo u požar koji je pod kontrolu stavljen tek dvaa dana kasnije, odnosno 6. travnja. U policiji kažu i da je u gašenju požara sudjelovalo 60 vatrogasaca te podsjećaju građane da je na snazi zabrana paljenja vatre na otvorenom prostoru koju odluku je donijela Vatrogasna zajednica Dubrovačko-neretvanske županije.

Komentara 1

ZO
Zooltan
07:41 09.04.2020.

prenamjena zemljišta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije