Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljuskovi i grmljavine

Pale temperature u cijeloj zemlji, evo kakvo nas vrijeme očekuje

Kiša u Zagrebu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
22.09.2018.
u 07:48

Najviše sunčanog vremena bit će na jugu, gdje su od jutra izmjerene i najviše temperature u zemlji.

Jutros u 07h sati, u Slavonskom Brodu izmjereno je 13 Celzijevih stupnjeva, u Gospiću 11, a na Zavižanu 12. 

Jutro u Zagrebu je oblačno, izmjereno je 17 stupnjeva, a postupno naoblačenje sa sjeverozapada uz mjestimičnu kišu, pljuskove i grmljavinu do kraja dana proširit će se na veći dio zemlje. Najviše sunčanog vremena bit će na jugu, gdje su od jutra izmjerene i najviše temperature u zemlji. Najtoplije je na Rabu gdje su izmjerena 23 stupnja, podaci su Hrvatskog hidrometeorološkog zavoda. 

Na kopnu će tijekom dana zapuhati umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Na Jadranu slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak, a sredinom dana na sjevernom dijelu u okretanju na jaku i olujnu buru. Krajem dana i u noći bura će zapuhati i u Dalmaciji. Najviša temperatura od 17 do 22, a na Jadranu od 24 do 29 stupnjeva Celzijusovih.

Pogledajte što je Branko Grisogono rekao što nas očekuje s novim budućim klimatskim promjenama

Ključne riječi

Komentara 3

VI
Vito
12:15 22.09.2018.

evo kakvo nas vrijeme očekuje ::: Mene sigurno ne očekuje __ Zašto??? __ Zato što mu se nisam niti najavio daću mu doći. __ No, kad nas očekuje, onda bi bilo pošteno od njega da nam objavi i adresu gdje ga možemo posjetiti i kakve mu poklone smijemo donijeti.

Avatar rubinet
rubinet
09:37 22.09.2018.

Velika promjena vremena. Vratio sam se s kupanja.More nije 25 nego 24.7 stupnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije