Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
146 23°C
  • Deleted user:

    Prema podacima DZS-a Pakrac ima 8.460 stanovnika, a u rujnu 2015. ima 1008 nezaposlenih osoba. Stanovništvo Pakraca staro je - živi više umirovljenika nego radno aktivnog stanovništva. Kada to vidim, pitam se o kojem trećem poduzetničkom inkubatoru se tu priča ... prikaži još!a i koliki će to biti broj radnih mjesta te kako će se ukupna investicija odraziti na sveukupnu kvalitetu života stanovništva Pakraca? To je posao istraživačkog novinarstva. Ovo je reklama za vladajuće strukture, ali to se inače plaća, zar ne?

  • brodludjaka:

    Uništeni, bijedni i jadni grad. Pa svi su otputovali i preselili preko granice. Ostali su samo hdzovci koji vladaju gradom i malo drzavne uprave. To samo govori koliko su naše vlade i gradonačelnici gradova uspješni u svome radu. Važno je ... prikaži još! da Pakrac ima jedno 100 kafića i van svih civilizacijskih normi ,dernek traje do 3 ujutro, a sve uz blagoslov tog istog čovjeka.

  • than:

    Ovo je ziva komedija. Pa jedino sto u Pakracu radi su birtije..., a u njima se opijaju nasi 'branitelji' sa PTSP-om. Naravno, oni ne bi smjeli uopce piti, ali ionako su taj PTSP slagali....

Još iz rubrike Vijesti

Sarajevo: Potpisivanje sporazuma o finaciranju izgradnje druge dionice autoceste na Koridoru Vc
Kredit MMF-a

Nakon mjesec i pol svađanja, u BiH dogovorena podjela kredita od 330 milijuna eura

DORH
Demantirali premijera?

Reagirali na curenje informacija: DORH i USKOK nisu izvor objavljenih informacija

Prosvjedi u SAD-u
Prosvjedi zbog smrti Georgea Floyda

Sedam dana kaosa u SAD-u: Trump sam sebi zahvalio u tvitu: 'Toliko uhićenja. Sjajan posao'

119