Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
asif ali zardari

Pakistanski predsjednik u bolnici u Dubaiju nakon srčanog udara

asif ali zardari
AFP/PIXSELL
07.12.2011.
u 15:54

Pakistanski mediji špekuliraju da bi Zardari mogao dati ostavku zbog skandala vezanog uz curenje informacija.

Pakistanski predsjednik Asif Ali Zardari otputovao je u Dubai na medicinski tretman zbog problema sa srcem, a stanje mu je stabilno. I dok njegov glasnogovornik tvrdi da je riječ o rutinskim liječničkim pretragama, u domaćim se medijima o Zardarijevu posjetu bolnici špekulira kao o znaku njegove skore ostavke, piše BBC.

Zardarijev glasnogovornik tvrdi da bi se predsjednik uskoro trebao vratiti kući, no izjave nekih njegovih bliskih suradnika, prema kojima se Zardari ne osjeća dobro, proturječe službenoj verziji priče. Kako prenosi The Times of India, sa svojom verzijom javio se i ministar za ljudska prava Mustafa Khokhar, koji je rekao da je Zardari u utorak pretrpio manji srčani udar, ali se sada osjeća dobro.

Podsjetimo, pakistanska je vlada posljednjih tjedana pod pritiskom zbog skandala vezanog za curenje informacija o pomoći koju su dužnosnici navodno tražili od SAD-a u borbi protiv mogućeg vojnog puča. Dosadašnji je rezultat skandala bila ostavka pakistanskog veleposlanika u SAD-u, a mediji nagađaju da bi i Zardari, koji bi o slučaju uskoro trebao svjedočiti, mogao postupiti isto pod pritiskom vojske i pod izlikom teškog zdravstvenog stanja.

Zardari je na vlast došao 2008. godine kad je njegova Narodna stranka pobijedila na izborima. Šefica stranke bila je njegova žena Benazir Bhutto prije no što je na nju izvršen atentat 2007. godine.

Komentara 4

TO
Toni50
16:02 07.12.2011.

Pakistanski predsjednik u bolnici u Dubaiju nakon srčanog udara, pa češ ti ¨javno glasno optuživati Ameriku da rasturaju tvoju zemlju i ubijaju tvoju vojsku !!!

OB
-obrisani-
16:15 07.12.2011.

I ova zena na slici je ubijena jer nije biöanekome po volji

OB
-obrisani-
16:42 07.12.2011.

pa sto nije ostao kod kuce u bolnici? da ga nije mozda malo frka?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije