Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA JOŠ PAKETA

Ovo je muškarac (56) koji je slao bombe Trumpovim kritičarima

Cesar Sayoc
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
Autori: Hina, Vecernji list
26.10.2018.
u 21:09

Policija u Miami-Dadeu izjavila je i kako je njihova postrojba na mjestu događaja u Opa-Locki na  Floridi

Uhićen je muškarac kojeg se sumnjiči da je odgovoran za pakete u kojima su bile bombe, a koje su pronađene u središtu za distribicuju pošte u središtu u blizini Miamija.

Muškarac je priveden u postaju, javlja Reuters.

Kako prenosi CNN, riječ je o Cesaru Altieri Sayocu. Sayoc je od ranije poznat policije zbog svojih prijestupa u prošlosti, a to je potvrdio i njegov dugogodišnji odvjetnik.

"Cesar se nije baš uklapao u društvo, a samo je jednom kažnjen s godinom dana, nakon čega je nastavio sa svojim životom. Iako je bio problematičan, nikad nije bio opasan po društvo", rekao je odvjetnik Ronald Lowy.

Policija u Miami-Dadeu izjavila je i kako je njihova postrojba na mjestu događaja u Opa-Locki na  Floridi, kao mjera opreza, te da radi uz savezne vlasti u istrazi 10 bomba koje su poslane visokim demokratskim dužnosnicima i uredu CNN-a u New Yorku.

 

Ključne riječi

Komentara 31

ZM
zmik
17:44 26.10.2018.

To s bombama me podsječa na "šarafe" na Lekovićevom autu.

DO
DOMAZL
18:14 26.10.2018.

Znači, hebi ga, ja uhvatio krivog.

VO
vorda400
21:40 26.10.2018.

Zamisli genija u 21st i to u SAD poslati bombu poštom ok u prošlosti su imali serijskog bombaša koji je slao bombe poštom ali to je bilo u 70im od onda su nešto naučili i ubacili hrpu raznih senzora da ni dlaku nemožeš poslati bez da to ovi ne vide mislim ima genijalaca kod njih kad je lik poslao drogu sa svojom adresom i pravom adresom dostave😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije