Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratila se u Noinu arku

Pahuljica tužna zbog rastanka ne ustaje, a odbija i hranu

Pahuljica
Foto: Privatni album
1/5
19.02.2016.
u 15:15

Nakon sedam godina života u stanu, Pahuljica se vratila u Noinu arku. Tužna pogleda leži u boksu, ispred kućice u koju ne želi ni ući, a odbija i hranu.

Volonteri Noine arke pokušavaju joj pronaći makar privremeni smještaj, teško im je gledati kako kopni kujica koju su spasili prije nepunih osam godina, o čemu je pisao i Večernji list. Pahuljicu je još dok je bila štene prvi vlasnik pijan pokušao zaklati u vlastitom dvorištu. Svu krvavu susjeda ju je dovela na Veterinarski fakultet, gdje je brigu o njoj preuzela Noina arka. Nakon oporavka, vrlo brzo sretno je udomljena.

No, Pahuljičina priča potvrđuje da nikad ne znaš što nosi život. Njezina skrbnica otišla je iz Hrvatske u potrazi za boljim životom, a svoju kujicu ostavila je kod roditelja. Vrijeme je prolazilo, rješenja nije bilo i Pahuljica se vratila u sklonište iz kojeg je i krenula u sretan život.

Iako je velika maza, voli druge pse, igračke i šetnje, ništa od toga je ne zanima. Cijepljena je, čipirana i sterilizirana. Možete li joj ponuditi makar privremeni smještaj, zovite na 091/22-14-696 ili 091/42-14-696.

Komentara 1

Avatar abakus
abakus
18:02 19.02.2016.

Nije mi jasno kako čovjek može napustiti životinju o kojoj je preuzeo brigu. To se jednostavno ne radi. Jesu li ti ljudi svjesni toga koliko se životinja veže za čovjeka i koliko je beskrajno povjerenje koje mu pruža? Ako ne misliš skrbiti o njoj do kraja njezina života, ne uzimaj je. Ako si je već uzeo, onda je nemaš pravo napustiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije