Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DAN IZBORA U HRVATSKOJ

Pantovčak: Milanović jučer nije bio na brodu, fotografija je od lani. S Pahorom je bio na Bledu

Zoran Milanović
Borut Pahor/Instagram
17.05.2021.
u 20:44

Milanović je i prije najavio kako neće glasovati na lokalnim izborima, no ipak je demantirao informaciju da je nedjelju proveo ploveći Jadranom

Slovenski predsjednik Borut Pahor u nedjelju je objavio fotografiju sebe i predsjednika Zorana Milanovića na kojoj, kako se čini, dvojica izbornu nedjelju provode na brodu. Iz Ureda predsjednika pak govore kako predsjednici uopće nisu bili na brodu, već na Bledu. 

- Sreli su se stari prijatelji pred jutrošnju konferenciju, napisao je Borut Pahor uz fotografiju na kojoj su oni na brodu. 

Milanović je i prije najavio kako neće glasovati na lokalnim izborima, no ipak je demantirao informaciju da je nedjelju proveo ploveći Jadranom. 

- Predsjednik Milanović u nedjelju je bio na Bledu, gdje se sastao i razgovarao s predsjednikom Pahorom uoči današnjeg summita Procesa Brdo-Brijuni. Fotografija dvojice predsjednika na brodu, koju je na svom Instagram profilu objavio predsjednik Pahor autentična je, ali nije snimljena u nedjelju 16. svibnja nego – prošle godine početkom rujna. Fotografija je, dakle, stara šest mjeseci, govore iz Ureda.

- Činjenice su to koje uz malo provjere čine veliku razliku između istine i neprovjerene, zapravo fake vijesti, kažu.

 

Komentara 2

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
00:38 18.05.2021.

Predsjednik države neće glasovati? Pa stvarno nas taj lik jb. u dupe i svira frulu još usput. Zašto bi itko drugi išao glasovati ako sam predsjednik neće... Pa ovo još u životu nisam vidio..

LL
lijepa_li si
21:00 17.05.2021.

pored ovakvih prijatelja, ne treba ti neprijatelj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije