Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2
 • CROLINDA:

  Je li ova anketa ispitivala građane ili samo vjernike- članove katoličke crkve? - član katoličke crkve se na primjer za neobdržavanje pet crkvenih zapovijedi neće moći Gospodinu opravdati govoreći o tome kakvi su drugi vjernici ili kakvi su neki svećenici ... prikaži još!i - bit ćeš pitan za sebe - ili si član ili nisi - ako si član nečega nemaš samo prava nego i obveze i zato je Gospodin rekao " Samo će se ustrajni spasiti" - samo ostatak ostataka - svašta će se raditi ali nemoj ti - u jednoj zgodi u Evanđelju kada su živi žalovali za pobijenima Gospodin im je rekao da ti pobijeni nisu ništa grešniji od njih i rekao im je " Ako se ne obratite, svi ćete propasti"

 • CROLINDA:

  O Marijo bez grijeha začeta,moli za nas koji se Tebi utječemo i za sve one koji se Tebi ne utječu,a naročito za neprijatelje crkve svete naše katoličke apostolske i za sve one koji su Tebi preporučeni.

 • Avatar Sandinista
  Sandinista:

  Onima koji vjeruju u boga nije potrebna crkva niti posrednik. Pomoliti se mogu bilo gdje i bilo kad, bog će ih čuti. Uloga Crkve bi trebala biti da spaja ljude, nažalost ona čini suprotno.

Još iz rubrike Vijesti

IS leader al-Baghdadi allegedly killed in US raid in Syria
OBJAVILI NOVU SNIMKU

Islamska država borcima: 'Pripremite svoje snage i budite što nemilosrdniji'

Zagreb: Božinović i Bošnjaković na videokonferencija pod nazivom EU-US Justice and Home Affairs
OGRANIČENJA PUTOVANJA

Božinović: Aktivno se radi da SAD svim članicama EU-a ukine vize

POPISATI SVE SUDIONIKE

HZJZ objavio nove preporuke za održavanje pogreba