38 9°C
 • CROLINDA:

  O Marijo bez grijeha začeta,moli za nas koji se Tebi utječemo i za sve one koji se Tebi ne utječu,a naročito za neprijatelje crkve svete naše katoličke apostolske i za sve one koji su Tebi preporučeni.

 • CROLINDA:

  Je li ova anketa ispitivala građane ili samo vjernike- članove katoličke crkve? - član katoličke crkve se na primjer za neobdržavanje pet crkvenih zapovijedi neće moći Gospodinu opravdati govoreći o tome kakvi su drugi vjernici ili kakvi su neki svećenici ... prikaži još!i - bit ćeš pitan za sebe - ili si član ili nisi - ako si član nečega nemaš samo prava nego i obveze i zato je Gospodin rekao " Samo će se ustrajni spasiti" - samo ostatak ostataka - svašta će se raditi ali nemoj ti - u jednoj zgodi u Evanđelju kada su živi žalovali za pobijenima Gospodin im je rekao da ti pobijeni nisu ništa grešniji od njih i rekao im je " Ako se ne obratite, svi ćete propasti"

 • Avatar Sandinista
  Sandinista:

  Onima koji vjeruju u boga nije potrebna crkva niti posrednik. Pomoliti se mogu bilo gdje i bilo kad, bog će ih čuti. Uloga Crkve bi trebala biti da spaja ljude, nažalost ona čini suprotno.

Još iz rubrike Vijesti

JAČINA VJETRA

VIDEO Trajekt Petar Hektorović jedva izbjegao nesreću: Malo je nedostajalo do havarije

SNAGA PRIRODE

Izmjeren rekordan val na Jadranu: Imao je nevjerojatnih 10,87 m

srpska zastava
NAMIRILI SVOJE DUGOVE

Hrvatska od Srbije traži 148,5 milijuna dolara. Beograd potrošio zajednički novac iz sukcesije

11