Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAFE STAY IN CROATIA

Oznaku sigurnosti već zatražilo više od 1.000 domaćina

Zagreb: Ministrica Brnjac predstavila projekt "Safe stay in Croatia"
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
01.03.2021.
u 15:53

Promocija putem društvenih mreža i najčitanijih portala u deset zemalja, tek predstoji u travnju i ožujku

Velika kampanja Ministarstva turizma, lansirana u četvrtak, trebala bi Hrvatsku pozicionirati kao dobro pripremljenu destinaciju, koja jamči siguran i kvalitetan boravak.

I to u najmanju ruku kao i lani kad su naši domaćini uknjižili 54 milijuna noćenja i svako drugo u odnosu na 2019. Zasad poruke tek sporadično odjekuju izvan granica. Promocija putem društvenih mreža i najčitanijih portala u deset zemalja, Njemačkoj, Austriji, Italiji, Poljskoj, UK, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Francuskoj i Nizozemskoj, tek predstoji u travnju i ožujku, a potencijalni gosti mogu na stranici projekta saznati sve o epidemiološkoj situaciji i protokolima koji se provode u hrvatskom turizmu.

Kreiran je i video od tri minute, a ima i inačicu od 30 sekundi. Na web-platformi projekta se, dakako, mogu ostaviti dojmovi, ali i domaćini mogu preuzeti oznaku “Stay safe in Croatia”. Zainteresirani su se počeli javljati i prije četvrtka.

– Interes je bio velik i prije lansiranja kampanje, a od četvrtka smo doslovno zagušeni prijavama. U jednom danu obradili smo ih više od tisuću, na tome je angažirano deset ljudi u Ministarstvu, a radi se i tijekom vikenda – zadovoljna je ministrica turizma Nikolina Brnjac.

U dva je dana gotovo osam tisuća korisnika bilo na stranici www.safestayincroatia.hr, a video je pregledan više od 18.000 puta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije