Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobno križanje Ulice grada Gospića i Servisne

Ozlijeđeni vozač kamiona i vozač tramvaja

sudar
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
1/2
17.12.2009.
u 18:05

U ZET-u kažu da su tramvaj i kamion vozili paralelno od Savišća prema gradu, ali je na spornom križanju kamion presjekao put tramvaju i sudarili su se.

U sudaru kamiona čeških registarskih oznaka i tramvaja na liniji 2 oko 16 sati na križanju Ulice grada Gospića i Servisne ozlijeđeni su vozač tramvaja i kamiona. Prevezeni su u KB Rebro. Ozlijeđeni su navodno natučeni i imaju posjekotine od stakla, ali iz policije nisu znali reći da li su njihove ozljede teže ili lakše. Nitko od putnika srećom nije nastradao.

– Kamion i tramvaj vozili su od Savišća prema gradu paralelno, no kamion je tada na križanju Ulice grada Gospića i Servisne presjekao put tramvaju i sudarili su se – rekli su jučer u ZET-u.

To križanje očito je crna točka u tom dijelu grada jer se identična nesreća, također sudar kamiona i tramvaja, dogodila samo dva dana ranije, 15. prosinca.

Zbog nesreće tramvaji na liniji 2 i 3 vozili su jučer samo do Žitnjaka, a tramvajski promet Ulicom grada Gospića i Vukovarskom ulicom počeo je normalno teći od 16.45 sati.

Komentara 2

GH
ghisler
20:03 17.12.2009.

\"...i sudarili su se – rekli su jučer u ZET-u....\" temporalni paradoks, \"..a tramvajski promet...počeo je normalno teći od 16.45 sati..\" . kriva informacija, bus još uvijek vozio oko 17 sati, bio sam tamo OSOBNO, i smrzavao se na hladnoćinoći tako da u minutu znam da tramvaj nije vozio u 17.00, a ni poslije

Avatar icka79
icka79
00:41 18.12.2009.

Kaj su zarotirali vozače?Nešto ne štima,dva puta u dva dana?Kolko je dugo pruga ,pa sad najednom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije