Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident
Povratak na članak

Ozlijeđeno nekoliko migranata blizu hrvatske granice

Blizu hrvatske granice s BiH došlo je do incident u kojem je ozlijeđeno nekoliko migranata.

Komentari 8

AV
avim
10:37 07.08.2019.

Kada će naša vojska braniti granicu a ne spavati po vojarnama

VL
Avatar indigo25
indigo25
10:15 07.08.2019.

Svi moramo dati svoj doprinos sigurnosti EU. Mi štitimo EU od nepoželjnih migranata, terorista i ko zna čega, a EU se štiti od nas.

VL
HE
hr.eu
10:32 07.08.2019.

Hrvatska treba ili podići ogradu i žicu i zaustaviti invaziju na svoju zemlju (što radi vojska, zašto ih plaćamo?) ili treba otvoriti granicu, svakome odbiti azil u roku od 24 h, i transportirati "sve koji to žele" direktno na Breganuu u prostor ograđen žicom iz kojega nema natrag u Hrvatsku, pa neka tamo stoje i traže azil u Sloveniji ako treba i vječno (dati im samo vodu i ništa više) sve dok ih "demokratska" Slovenija (ili tko drugi) ne useli- a ako to ne želi, onda tužiti Sloveniju i sve ostale "koji ugrožavaju prava ilegalnih migranata" udrugama za ljudska prava i UN-u. U isto vrijeme blokirati pristupne pregovore BiH, Srbije i Crne Gore s EU jer oni namjerno propuštaju i usmjeravaju migrante na Hrvatsku.

VL
DU
Deleted user
10:23 07.08.2019.

Da i u čemu je problem.Sam naziv ilegalnoooo.Šta god radiš ilegalno zakon tr kazni još ako se opireš onda i dobiješ.Da su prelazili legalno nebi bilo ozljedjenih.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:10 07.08.2019.

oni ne žele ostati ni u bosni ni kod nas, sloveniji. njihov cilj je njemačka! sve dok postoji razlog i povlastice za takve koje njemačka dijeli, bit će i ovoga. nijemce treba stisnuti da ukinu socijalu za ovakve, a ne gubiti snagu i vrijeme, svoj novac, na zaštitu svojih granica. gdje je sad opjevana sloboda kretanja u svijetu?! nismo mi njima cilj... oni samo moraju proći kroz nas da bi došli do cilja. znate, i ovce su nekad sa vlašića tjerali kroz hrvatsku, pa ih vraćali.. al nisu kod nas ostajali... šteta da ste bili tada mali, u prljavim pelenama, pa to ne znate i ne kužite poantu. radi koga ovi nesretnici dolaze, kome žele? zašto mi njih sprečavamo? zato da ne bi austrija bila puna migranata koji žele ući u njemačku?! ja bih ih pustio, pomogao im preko rijeke... što se pravimo slijepi, gluhi?! oni žele u njemačku!!! pa nek idu. nek se nijemci s njima obračunavaju. nismo mi njemačka predstraža. ili jesmo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.