Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevezen u bolnicu

Ozlijeđen ležao na cesti, izmjerili mu 3,59 promila alkohola u krvi

hitna pomoć
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
07.10.2019.
u 11:30

Vozilom hitne pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec.

Na Trgu Republike u Čakovcu u nedjelju oko 4.45 sati pronađen je 20-godišnjak s područja općine Sveti Juraj na Bregu kako leži na pločniku.

- Vozilom hitne pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola u količini od 3,59 grama po kilogramu i da je teško ozlijeđen, pa je zadržan na daljnjem liječenju - kažu u PU međimurskoj. 

Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

 

Komentara 3

DV
dvorskaluda
13:59 07.10.2019.

Otrijezniti, na prisilno liječenje uz obvezu učenja nekog zanata te potom obvezu rada ( u tom izučenom zanatu).

Avatar Robinzon
Robinzon
13:09 07.10.2019.

Kada je kriza u državi ljudi igraju igre na sreću, odlaze u gostione na opijanje i u crkvu. Ovaj je sigurno dobio prvu plaću.

LI
liliZG
12:28 07.10.2019.

pjance bog čuva, tak kažu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije