Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se

Owy se izgubio na Šalati nekoliko dana nakon što je udomljen

Owy
Foto: Privatni album
1/3
15.05.2016.
u 23:53

Šestomjesečni Owy udomljen je iz Noine arke i samo nekoliko dana nakon što je stigao u svoj novi dom na Šalati - izgubio se.   

Nestao je u večernjim satima iz ograđenog dvorišta obiteljske kuće, kako se to dogodilo nitko nije vidio. Potraga za njim traje već tri dana, a prema dojavama viđen je na nekoliko lokacija.

- Istu večer vidjeli su ga u Grškovićevoj, zatim na krematoriju, a posljednje smo dobili dojavu da su ga vidjeli Ksaveru - kaže zabrinuta vlasnica. Nakon svake dojave tražili su ga, no dok bi oni stigli malenog Štefa, kako su ga nazvali od milja, nije bilo. Jako je nepovjerljiv prema ljudima, nježan i tih. Teško će prići nepoznatima pa ako ga vidite, pokušajte ga polako pozvati, zadržati, a njegova obitelj stiže odmah.
Na sebi ima sivu ogrlicu protiv buha, karakterističan je po čupavim ušima i izduženoj njuški, kao kod škotskih ovčara. Ima dugu dlaku smeđe boje. Vidite li ga, javite na 091/2894-251.

Ključne riječi

Komentara 4

KS
krao_sam
08:05 16.05.2016.

ti bi rado jos jedan clanak o karamarku? imas pre malo politike i partizana? sta ti smeta jedan clanak koji ne.govori o.tome?

JO
Josip700
10:29 16.05.2016.

Konačno jedan članak bez Srba i ustaša osim ako pas nije jedan od njih

KE
kermitovo
06:18 17.05.2016.

Daj pogledaj malo koliko klinaca nestaje dnevno pa njihove fotke i ovakve članke ne objavljuju! Da nije rječ o psu člana grupe vatra, tj. njegove curke, tako nešto nebi nikad izašlo na portalu. Psi od kvazi celebretya se traže objavom članaka u novinama a djecu anonimusa ko šljivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije