Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sviđa im se slovenski model
Povratak na članak

Ovrhe: U novom zakonu još više posrednika

Ovrha bi se pokretala pred sudovima, no oni bi ponovno angažirali javne bilježnike

Komentari 5

NE
Netko92
22:44 07.02.2018.

Ma mu vam lopovsku, izivljavate mi se nad narodom!

VL
DU
Deleted user
01:53 08.02.2018.

Deseci tisućama slovenaca radi neplaćanja računa prijete ovrhe a samo na području grada Maribora godišnje se podnese skoro dvije tisuće zahtjeva za ovrhu zbog neplaćenih komunalnih računa ( izvor " slovenske novice " )

VL
DU
Deleted user
23:52 07.02.2018.

Koliko sam puta napisao da mi ne znamo napraviti jednostavan zakon koji razumiju svi mi pravimo zakone da ih i oni koji glasaju za njih ne znaju protumaciti i primjeniti. kod nas samo se vrti u krug i sto vise cinbenika u zakonu to bolje za nase zastupnike uz zakone mi moramo mijenjati i zastupnike.

VL
NV
NV
20:45 07.02.2018.

Sve je slovenčko dobro osim arbitraže. Najbolje da pozajmimo Cerara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.