54 28°C
 • Avatar tituš
  tituš:

  državni mastodont uključen u projekt pljačke sirotinje, to su u nekim sličnim slučajevima u Hrvatskoj zvali i "zločinačko udruženje" ..

 • Avatar Dr.HOUSE
  Dr.HOUSE:

  Samo Živi Zid može mafiju poslat tamo di joj je mjesto a HDZ-SDP s šefuju tim mafijama a HDZ je i proglašena Z organizacija i sad će velikom koalicijom na sljeečim izborima jedni drugima sačuvat guz..ce peko zadržavanja institucija pod ... prikaži još! svojom ingerencijom! MOST je dirnuo u ministarstvo MUP-a i pravosuša i odmah su bili naglavačke izbačeni! Ovršni zakon je zapravo legalizirano lihvarstvo. HDZ-SDP glasači su isključivi krivci za svo zlo koje nam se događa jer glasauju za one koji provode sociopatsku politiku 1/4 stoljeća!

 • @bserver:

  Ovdje se radi o nacističkoj ideologiji. U uređenim državama dužnik ima zakonom zajamčena prava. To mu daje priliku da umanji štetu i podmiri dug. U nacizmu kao i kod nas, optuženik (ovršenik) nije uopće znao za proces do trenutka kada ... prikaži još! je bio uhićen (ovršen)!? Oni koji su iznijeli ovakav rigidni, neljudski i nedemokratski zakon koji zatire temeljna ljudska prava, su sljednici nacista! To treba jasno reći jer to je činjenica!

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija/Rent a car tvrtke
RENT A CAR

Neugodno iskustvo Beograđana: U Hrvatskoj mu odbili iznajmiti auto jer je Srbin

Ilustracija
NE MOGU IM NIŠTA

Liječnici i pacijenti ogorčeni: Turisti kampiraju pred Klinikom za psihijatriju splitskog KBC-a

2
Uzdolje: U restoranu Petko napadnuti ljudi koji su gledali nogometnu utakmicu
Očekuje se akcija policije

U slučaj otkrivanja maskiranih napadača u Uzdolju uključile se i sigurnosne službe?

53