Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljeni ORaH-ovi parfemi

''Ovom akcijom ORaH nastoji promicati politiku 'čistih ruku', odnosno miris političkog poštenja''

U ORAH-ovoj središnjici predstavljena je kolekcija ORaH-ovih mirisa
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
22.07.2015.
u 13:56

– Cilj ove akcije je promocija drukčijih načina financiranja političkih stranaka – istaknula je stranka u priopćenju

Mirela Holy, predsjednica ORaH-a i Dejan Levačić, dizajner mirisa, danas su u Zagrebu predstavili tri ORaH-ova mirisa: ženski – ORaH Feminine; muški – ORaH Masculine i ORaH Unisex miris, priopćio je ORaH. Riječ je o parfemima koje su plasirali kao promidžbeni materijal.

– Cilj ove akcije je promocija drukčijih načina financiranja političkih stranaka. Naime, prema Zakonu o financiranju političkih stranaka stranke se smiju financirati iz prihoda od imovine u posjedu stranaka; državnog proračuna i proračuna jedinica lokalne i regionalne samouprave; članarina; donacija; izdavaštva; prodaje promidžbenog materijala te organiziranja stranačkih događanja. ORaH se kao "drukčija" stranka, odnosno stranka koja politiku smatra poslom u javnom interesu zalaže za modele financiranja u kojima se stranke sve više oslanjaju na vlastite izvore prihoda, između ostalih na prodaju atraktivnog promidžbenog materijala kojima se pomaže i lokalna ekonomija, odnosno na one modele u kojima se stranke sve manje oslanjaju na javna sredstva – istaknuli su u priopćenju.

Dodali su da ''ovom akcijom ORaH nastoji promicati politiku 'čistih ruku', odnosno miris političkog poštenja''.

>> Holy primila "dobronamjerno" upozorenje visokog dužnosnika Ministarstva unutarnjih poslova

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
14:12 22.07.2015.

ovaj orah je smiješna stranka

DU
Deleted user
14:14 22.07.2015.

Kaj god! Holy dr. Mirelica i njezin ORaH imaju navlas istu političku težinu kao i Lesar Dragec i njegovi Laburisti ili pak Gabrić dr. Nikica i njegov Nacionalni forum ili Josipović dr. Ivek i njegova Naprijed Hrvatska. Sve je političko-stranačka mrtvorođenčad začeta u medijskoj epriveti. Sve u svemu, nula bodova kako god okreneš.

OS
osica
14:16 22.07.2015.

Ne, znam kakav parfem bi mogao namirisati našu politikčku scenu. " Parfem ide na čisto tijelo i kožu, ostalo je kamufliranje, koje ispadne na koncu puno gore od smrada " . Biti će malo mirisa, koji će nesati već uti već u prvom povjetarcu. Toliki smrad naše politike već razorio osijet njuha velikom broju građana.Nije dovoljan parfem već "dekontaminacija" .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije