Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva raskoš

Ultrabogati princ Bruneja doveo mladenku u palaču sa 1788 soba

vjenčanje brunei
Foto: Reuters/PIXSELL
1/14
12.04.2015.
u 17:30

Carska je palača u glavnom gradu Bruneja Bandar Seri Begawanu, a vjenčanje su obilježili nevjerojatna raskoš, sjaj i zlato.

On ima 31 godinu i pravi je princ iz bajke, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu koji je svoju je 22-godišnju mladenku Dayangku Raabi’atul ‘Adawiyyah Pengiran Haji Bolkiah doveo u palaču koja ima 1788 soba.

Princ je Abdul Malik, sin sultana od Bruneja, apsolutnog vladara oko tristo pedeset tisuća stanovnika u nevelikoj i naftom bogatoj državici na sjeveru otoka Borneo, koju nastanjuju Malajci, muslimani.

Carska je palača u glavnom gradu Bruneja Bandar Seri Begawanu, a vjenčanje su obilježili nevjerojatna raskoš, sjaj i zlato. Mladenac i mladenka ne samo što su bili posuti draguljima i zlatom, nego mladenkin buket nije bio od cvijeća, nego od blještavih dragulja.

Među svatovima bili su uglednici iz zemlje i svijeta.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Komentara 2

KO
Kolokol
18:11 12.04.2015.

Džabe im svi dragulji, kad ne mogu sreću platiti... Face mladenaca su kao na sahrani a ne na vjenčanju...

CR
crohumans
06:50 14.04.2015.

Imati ovakva beživotna lica... i uz toliko novca.. Ne hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije