Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Kovačević:

'Ovo više nema smisla, u ponedjeljak ću se javiti u zatvor'

Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
10.08.2019.
u 19:30

Postao sam sinonim za nasilje i kriminal, kaže Darko Kovačević Daruvarac

Darko Kovačević Daruvarac u ponedjeljak će se javiti u zagrebački Remetinec, rekao je za 24 sata.

– Ovo više nema smisla. Mediji su me uništili. U zatvor ću se javiti u ponedjeljak tijekom dana jer imam rok do ponoći – rekao je Kovačević i dodao da se neće žaliti na odluku suda kojom su mu odbili odgađanje javljanja u zatvor.

– Ovo više ne može ovako. Postao sam sinonim za nasilje i kriminal – kaže on.

Darko Kovačević osuđen je na pet godina zatvora zbog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke, a kazna mu je smanjena na četiri godine.

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar heyhay
heyhay
20:17 10.08.2019.

a šta si nego nasilnik i kriminalac

CH
chemica
20:50 10.08.2019.

Ajde da smo i to konačno i neporecivo saznali. On je žrtva! Što god takvi napravili, oni su uvijek "žrtve". Njih više od devedeset posto koliko ih po sličnom psihoprofilu robija u Lepoglavi. Ubije te, siluje ili pak samo orobi, u najboljem slučaju će "izraziti žaljenje" kad treba užicati manju kaznu u sudnici. E onda rone krokodilske suze. Ovaj više ne mora, gotovo je. Sad se vidi kakav je. On, jadan i nesretan koji će čak sam pristupiti odsluženju zatvorske kazne, ljudina od čovjeka koju svi progone. Nezasluženo, nepravedno, nehumano....blablabla. Progone ga kao zvijer, a on samo okinuo glavom nekakve tamo tinejđerice o lavabo. Nekoliko puta. Duša od čovika, još jednom. Vrijedan žaljenja. Hehe.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:53 10.08.2019.

Ne. Ti si sinonim za gnjidu i kukavicu. Zohar kojeg treba zgaziti. Premlatio curu i cudi se???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije