Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusko veleposlanstvo:

'Ovo su tvitanje dviju ambasada preozbiljno shvatili'

Anvar Azimov
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
02.07.2018.
u 19:25

“Hoće li SAD možda još platiti LNG, pomoći Agrokoru ili ukinuti vize za Hrvate?”

Tek koju minutu po završetku utakmice između Hrvatske i Danske američki veleposlanik Robert Kohorst u Hrvatskoj na službenom je Twitter-profilu, slikovito najavljujući idući susret zastavicama Hrvatske i Rusije, napisao:

“Pogodite svi za koga navijam.”

Ovo lagano podbadanje ruske strane začinio je nasmijanim emotikonom. Odgovor Rusa, na hrvatskom jeziku i s tri smiješka, uslijedio je praktički iste minute:

“Hoće li SAD možda još platiti LNG, pomoći Agrokoru ili ukinuti vize za Hrvate?”

Glasnogovornik ruskog veleposlanstva Dmitrij Maltsev o svemu tome jučer je rekao:

– Neki su mediji ovo tvitanje dviju ambasada malo preozbiljno shvatili. Ali, izgleda, na ovim prostorima to tako mora... Uvijek je, naravno, najbolje da sport ostane izvan svake politike. Nama je jako drago da su baš naše dvije reprezentacije stigle tako daleko, do četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva. Ulazak u osminu finala za Rusiju je velika stvar, najbolji rezultat u povijesti. A, bez obzira na rezultat, uvjeren sam da nas očekuje dobra uzbudljiva i prijateljska utakmica – poručio je Dmitrij Maltsev.

Anvar Azimov
1/22

Komentara 2

CR
CroAx
20:07 02.07.2018.

Navijate vi svatko za svoju guzicu!

KA
kamenjar0404
00:27 03.07.2018.

Rusi su uvijek bili fer sportisti a njihovi nogometni suci najpravedniji !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije