Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAVEL RISK

Ovo su najsigurnije zemlje u svijetu, evo gdje je Hrvatska

travelriskmap.com
screenshot/travelriskmap.com
30.11.2021.
u 19:58

U našem susjedstvu Slovenija je proglašena najsigurnijom

Libija, Afganistan i Somalija najopasnije su zemlje na svijetu, dok su Finska, Norveška i Island ocijenjene kao najsigurnije.

Podaci su to sigurnosnih specijalista kompanije International SOS and Control risk koja se brine za medicinsku i sigurnosnu pomoć. Zemlje koje su na njihovoj interaktivnoj mapi označene tamnocrvenom bojom najlošije su ocijenjene, dok su one ocijenjene zelenom najsigurnije.

U našem susjedstvu Slovenija je proglašena najsigurnijom dok je Kosovo najnesigurnije. Slovenija je ocijenjena kao zemlja s neznatnim rizikom, a Kosovo sa srednjim rizikom. Hrvatska je, kao i Mađarska, BiH, Srbija i Crna Gora ocijenjena kao zemlja s niskim rizikom.

Kada je u pitanju medicinski rizik, on je u Hrvatskoj, prema podacima prije pandemije koronavirusa, nizak. Istu oznaku u toj kategoriji, koja označava najsigurnije područje, nosi i cijela zapadna Europa. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Virus_1984
Virus_1984
21:05 30.11.2021.

Ovu kartu kao da je crtao bijeli supremista 🤡

AN
antetoni
02:50 01.12.2021.

Nesto mi je Amerika lagano oboljana. Ja se sigurnije osjecam u Mexico City nego u Washington DC.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:30 01.12.2021.

Norveška???Breivik uskoro izlazi sa studija u zatvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije