Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRESNI PRIZORI
Povratak na članak

Ovo su fotografije koje su obilježile zadnje desetljeće

Žalosna sudbina oca i kćeri iz Salvadora koji su se utopili u rijeci pokušavajući ući u SAD podsjetila je na najužasnije kamerom zabilježene događaje u posljednjih deset godina

Komentari 9

Avatar transdanubier
transdanubier
09:58 28.06.2019.

za fotografiju dječaka koji prljav i okrvavljen sjedi u stolcu je već davno dokazano da je snimljena za potrebe nekakve NGO organizacije i da je sve namješteno. a postoji i kratki film o tome gdje je i oku laika zamjetljivoo da to nije prava krv! a za utopljenog dječaka se zna da su ga namještali i premještali kojekuda samo da slika ispadne što srcedrapateljnija. i zna se da je njegovu smrt prouzročio njegov gramzljivi otac koji se počeo baviti krijumčarenjem izbjeglica e da bi zaradio za fine porculanske zube. i tako je svoju obitelj poveo u jednu od tih avantura. on je imao prsluk za spašavanje, no njegov sin nije! i tako se dogodila tragedija!

VL
SM
Smola
11:46 28.06.2019.

Alo Brumec, di su fotografije ubijenih skandinavki odrubljene glave u Maroku od Prosinca prošle godine? Ima na Best gore-u pa ih preuzmi i objavi. Di su fotografije raznešene djece s koncerta A. Grande u Manchesteru? Di su pogaženi i unakaženi ljudi iz Nice i Stockholma, koji su pregaženi kamionom od strane kojekakvih "boraca"?

VL
JA
Jahutockakom
08:56 28.06.2019.

Sokantno je jedino iskoristavanje tih fotografija u propagandne svrhe a sto tkz.lijevo-liberalni mediji obilato koriste

VL
CR
CROLINDA
14:02 28.06.2019.

Dalaj Lama šokirao Šveđane kao uzvanik na multikulturalnoj konferenciji u švedskom Malmö izjavi je ‘Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove’ - “Lijepo je što mnoge države i nacije pomažu izbjeglicama, poglavito u suočavanju sa strahovima za vlastite živote. Primajući ih u svoje domove, pomažući im i poučavajući ih – napravili su presudan korak. No sada dolazi trenutak kada se moraju zahvaliti domaćinu i pomoći u razvoju svojih ratom pogođenih zemalja” parafrazirani su momenti kultnog Nobelovca i uzora brojnim humanitarcima. Na to je dodao da Europa pripada Europljanima i Njemačka i Švedska moraju osigurati povratak svojim gostima. - Da nije Dalaj Lama, već bi danas bio proglašen rasistom i šovinistom.

VL
ZH
zhecko
11:53 29.06.2019.

Žalosna propaganda iskorištavanjem nastradale jadne djece. Ali za stradanje jadne djece niko nema hrabrosti da kaže da su uglavnom krivi neozbiljni roditelji, koju djecu dovode u smrtnu opasnost !

VL
Avatar roker
roker
12:39 28.06.2019.

Jahuto, misliš li da bi nam sve krenulo kak Bog zapoveda da nema liberala, komunista, ljevičara, manjina, obojenih, homoseksualaca.....? Dojam je da ti imaš problem...

VL
JW
Jim West
08:56 28.06.2019.

Od tih tragičnih i mučnih slika mrtve djece više su me potresle one kad Košić blagoslivlja ministarstvo da bi se onamo uselio Crnoja. Ili pak ona s Karamarkom kao doživotnim prvim potpredsjednikom hrvatske vlade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.