Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
30 12°C
  • transdanubier:

    za fotografiju dječaka koji prljav i okrvavljen sjedi u stolcu je već davno dokazano da je snimljena za potrebe nekakve NGO organizacije i da je sve namješteno. a postoji i kratki film o tome gdje je i oku laika zamjetljivo ... prikaži još!o da to nije prava krv! a za utopljenog dječaka se zna da su ga namještali i premještali kojekuda samo da slika ispadne što srcedrapateljnija. i zna se da je njegovu smrt prouzročio njegov gramzljivi otac koji se počeo baviti krijumčarenjem izbjeglica e da bi zaradio za fine porculanske zube. i tako je svoju obitelj poveo u jednu od tih avantura. on je imao prsluk za spašavanje, no njegov sin nije! i tako se dogodila tragedija!

  • Smola:

    Alo Brumec, di su fotografije ubijenih skandinavki odrubljene glave u Maroku od Prosinca prošle godine? Ima na Best gore-u pa ih preuzmi i objavi. Di su fotografije raznešene djece s koncerta A. Grande u Manchesteru? Di su pogaženi i unakaženi ... prikaži još! ljudi iz Nice i Stockholma, koji su pregaženi kamionom od strane kojekakvih "boraca"?

  • CROLINDA:

    Dalaj Lama šokirao Šveđane kao uzvanik na multikulturalnoj konferenciji u švedskom Malmö izjavi je ‘Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove’ - “Lijepo je što mnoge države i nacije pomažu izbjeglicama, poglavito u suočavanju sa strahovima za vlastite živote. ... prikaži još! Primajući ih u svoje domove, pomažući im i poučavajući ih – napravili su presudan korak. No sada dolazi trenutak kada se moraju zahvaliti domaćinu i pomoći u razvoju svojih ratom pogođenih zemalja” parafrazirani su momenti kultnog Nobelovca i uzora brojnim humanitarcima. Na to je dodao da Europa pripada Europljanima i Njemačka i Švedska moraju osigurati povratak svojim gostima. - Da nije Dalaj Lama, već bi danas bio proglašen rasistom i šovinistom.

Još iz rubrike Vijesti

Nevrijeme
VREMENSKA PROGNOZA

Vakula najavio orkanske vjetrove i kišu: Nevrijeme se približava Istri, bit će žestoko

Karlovac
INTEGRACIJA

U Karlovcu se uselile prve dvije od 10 sirijskih obitelji, još se tri uskoro doseljavaju u Dugu Resu

policija
NEPRILAGOĐENA BRZINA

Teška nesreća kod Zadra: Maloljetni vozač izgubio kontrolu nad vozilom, dvoje maloljetnika teško ozlijeđeno

3