Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HITOVI TORRENTA

Ovo su filmovi i serije koje se u 2013. najviše kralo

hobit
Foto: PR
03.01.2014.
u 16:29

Najpiratiziraniji film u 2013. bio je Hobit: skinulo ga je 8,4 milijuna ljudi

Nakon službenih ljestvica najgledanijih filmova u Hrvatskoj i svijetu, na internetu se pojavila i ona neslužbena, od koje zaziru producenti i distributeri.

Prema podacima portala TorrentFreak, najpiratiziraniji film 2013. godine je “Hobit: Neočekivano putovanje”, prvi nastavak trilogije Petera Jacksona koji je u Hrvatskoj bio i na uvjerljivom prvom mjestu najgledanijih filmova u kinima.

Sa samo 300.000 skidanja manje, na visokom drugom mjestu piratiziranih našao se “Odbjegli Django” pokazujući da je zanimanje internetske publike za filmove Quentina Tarantina znatno veće od interesa kinoposjetitelja. “Django” je, naime, u svijetu zaradio upola manje od “Hobita”, a i u nas je bio daleko od najgledanijih filmova godine.

Još je veće iznenađenje među pet najpiratiziranijih “I u dobru i u zlu”, Oscarom nagrađena komedija s Jennifer Lawrence koja je u našim kinima brutalno podbacila, a nije se proslavila ni u svjetskoj distribuciji. Ostali na vrhu neslavne ljestvice veliki su blockbuster “Iron-Man 3”, inače najunosniji film 2013. godine u svijetu, te šesti nastavak popularnog serijala “Brzi i žestoki”.

Osim filmova, nekontrolirano su se skidale i serije. Najpiratiziranija TV serija 2003. godine jest “Igra prijestolja”, snimana i na našoj obali, čiju je finalnu sezonu ukralo 5,9 milijuna gledatelja! Na drugom je mjestu sjajni “Breaking Bad”, a na trećem zombi-apokalipsa “Walking dead”. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije