Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo je sigurno boljelo

Ovo nikad nemojte učiniti: Htjele snimiti savršenu fotografiju pa jedva izvukle živu glavu

fotkanje na Havajima
Foto: Screenshot
1/2
11.05.2019.
u 20:52

Internetom kruži snimka djevojaka koje su se fotografirale na stijenama Havaja unatoč visokim valovima koji su bili taj tan

Da će neki sve učiniti kako bi snimili što bolju fotografiju kojom će sakupljati lajkove na društvenim mrežama već smo se puno puta uvjerili, no ljudska glupost nekad je uistinu nevjerojatna.

Internetom kruži snimka djevojaka koje su se fotografirale na stijenama Havaja unatoč visokim valovima koji su bili taj tan.

Na snimci se vidi kako dvije djevojke stoje na stijenama odmah uz ocean dok val dolazi prema njima. Kada su shvatile da je golem, počele su bježati no bilo je prekasno.

Val ih je doslovno 'pokupio', a vožnja po stijenama sigurno nije bila nimalo ugodna...

Srećom, djevojke nisu ozbiljno ozlijeđene, zaradile su 'samo' nekoliko posjekotina i uništen fotoaparat.

Inače, riječ je o plaži Queen's Bath koja je vrlo opasna i na kojoj je dosad smrtno stradalo 28 turista.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije