Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amerikanka objasnila

Ovo me izluđuje kod mog muža Hrvata, a ovo su razlozi zbog kojih obožavam Hrvatsku

Kaleigh Hendershot
Foto: Screenshot/Facebook
26.08.2018.
u 18:20

Nakon prekida zaruka u SAD-u, Kaleigh se preselila u Hrvatsku, gdje je upoznala svog sadašnjeg muža

 

Kaleigh Hendershot, 26-godišnjakinja koja se prije nešto više od godinu dana preselila iz Seattlea u Zagreb, na svom YouTube kanalu objavljuje videouratke u kojima svoje pratitelje obavještava o svojem životu kao i o razlikama u kulturi življenja između SAD-a i Hrvatske.

Nakon prekida zaruka u SAD-u, Kaleigh se preselila u Hrvatsku, gdje je upoznala svog sadašnjeg muža Dominika. U jednom od videozapisa odlučila je nabrojiti osam razloga koje je izluđuju kod njezina muža, a koje on (kao i većina muškaraca u Hrvatskoj) radi. 

"Stalno jede kruh, umjesto vode pije sok, pije previše piva, jede previše mesa...", nabraja Kaleigh stvari koje je izluđuju te tom popisu dodaje kako njen muž može satima sjediti na kavi i ako ne popije kavu ujutro, ostatak dana nije produktivan. 

Nažalost, i Kaleigh je primijetila da Hrvati ne voze oprezno, pa tako poludi kada njen muž ubrzava kada vidi znak stop ili kada se pali crveno svjetlo na semaforu. 

Za kraj je ostavila "ljuti" klasik. Rakiju

Kao ni ostali stranci, ni ona ne shvaća kako rakija može biti lijek za sve

Na drugom videu na svom kanalu, navela je deset razloga zašto obožava Hrvatsku. 

"Ispijanje kava, neosuđivanje pušača, sami ljudi, opuštenost, znaju kako konzumirati alkohol", navodi Kaleigh te dodaje još par razloga. 

"Spontanost, putovanja, glazba, ljubaznost ljudi", nastavlja Amerikanka koja kao šećer na kraju navodi kao i većina stranaca –Jadransko more

Kaleigh također piše o svojim putovanjima po Hrvatskoj na svom blogu thiscroatianlife

VIDEO Atraktivna zvijezda Instagrama, napravila ogromnu reklamu Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 43

LU
lunar777
19:59 26.08.2018.

Gospođa ima istančan ukus za izabrati partnera. Također i novinarka Večernjeg si je dala truda u pretraživanju interneta i odabiru veleumnog članka.

VA
vadis1
21:35 26.08.2018.

Cenzura VL, brise moje clanke gdje nazivam VL tabloidom, sto on zapravo je.

KA
kamenjar0404
19:26 26.08.2018.

Prdi li i hrce po noci ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije