Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠALJEMO VOJNU POMOć

Pogledajte hrvatsko oružje koje može pomoći Ukrajini: Puške iz Karlovca isprobane protiv ISIL-a

28.02.2022.
u 01:00

Kakve su hrvatske mogućnosti i kojim bi oružjem mogli pomoći Ukrajincima? Mogao bi to, kako se saznaje poprilično "dobar" paket. Primjerice, najkompletniji i najveći hrvatski proizvođač oružja karlovački HS Produkt sigurno ima proizvode koji trebaju Ukrajini. Pištolji HS produkta među najprodavanijima su u SAD-u, na tom tržištu su karlovčani prodali već 6 milijuna komada...

Komentara 36

DU
Deleted user
23:20 27.02.2022.

A mogli bi poslati i one Hrvatske pištolje HS ili kak se već zovu, mislim da se proizvode negdje kod Karlovca!

DA
danijelrukavina4
23:49 27.02.2022.

Čitam u Novaja gazeta da su ruske vlasti zabranile medijima da se u novinama, na portalima koristi izraz "rat", već su mediji zamoljeni da se koristi izraz "specijalna operacija". Tako onda izgleda da su Rusi trenutno u "specijalno operacijskom odnosu " sa Ukrajinom. Može i tako - "besmisleni specijalno operacijski odnos".

Avatar Foton
Foton
20:12 16.03.2022.

Evo komšije ljuti da šaljemo oruzje toj agresivnoj Ukraini koja je podlo napala Rusiju. Gadno mi je gledati to neprestano granatiranje Moskve i drugih ruskih gradova. I dobronamjerno nam savjetuju da napustimo NATO. Dragi nasi komšije, lijepo se brinu za nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?