Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavaš o presudi

Objavio fotku proslave na FB-u: 'Činjenica da sam nevin davala mi je snagu da izdržim'

Glavaš s obitelji
Foto: Facebook
1/4
12.01.2015.
u 16:30

Čuo sam se s Branimirom Glavašem koji bi vrlo brzo trebao doći kući, rekao je Vulin

– Ovo je veliki dan za istinu u Domovinskom ratu, ali i za HDSSB – poručio je prvi čovjek HDSSB-a Dragan Vulin nakon što je do njega stigla vijest kako je Ustavni sud RH ukinuo presudu Branimiru Glavašu, osnivaču HDSSB-a.

Na taj se način, dodao je, potvrdilo ono što je HDSSB govorio od samoga početka, da Branimir Glavaš nije ratni zločinac.

– Čuo sam se s Branimirom Glavašem koji bi vrlo brzo trebao doći kući, u Osijek. Ne zna se još točno kada, ali pretpostavljamo već za koji dan – dodao je Vulin.

Na službenim stranicama HDSSB-a objavljena je i izjava Branimira Glavaša po ukidanju presude Vrhovnog suda u kojoj govori kako je to "potvrda legitimiteta argumentirane i principijelne politike HDSSB-a". Glavaš to doživljava kao veliki dan za istinu o Domovinskom ratu i za cijelu RH.

– Moja svjesnost da sam svih ovih godina nevin zatočen u zatvoru davala mi je snage izdržati sva ta teška iskušenja – naveo je u svojem priopćenju B.Glavaš dodajući kako sve to što je prošao "bude u spomen i u počast onima koji su za neovisnu i slobodnu Hrvatsku dali svoje živote, zdravlje i dijelove svojih tijela".

>> Glavaš počeo koristiti mogućnost izvan zatvorskih pogodnosti

>> Odvjetnik Branimira Glavaša u otvorenom pismu prozvao Ustavni sud

 

Komentara 30

AJ
ajmo
16:28 12.01.2015.

Branimire sretan povratak i glave u hrpu svi, jer ova crvena buržoazija je opasna.Generale glavu gore nemate se čega sramiti branili ste svoj narod.

US
U sridu
17:42 12.01.2015.

Glavasu,mozda si nevin ali nikakav si covjek,ne podrzati Kolinddu zbog svojih osobnih obracuna je jako nisko,zbog tebe tvoja stranka trpi veliku stetu,ponasas se kao pravi mali komunisticki diktator.

GU
gustirna
17:15 12.01.2015.

jugokomunjare ponistili odluku jugokomunjara.......i to kada su vidjeli da je njihov jugokomunjara izgubio izbore.,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije