Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
katastrofalna greška

'Ovo je početak Putinovog kraja'

22.09.2022.
u 22:39

U Rusiji je nastao kaos nakon što je ruski predsjednik naredio da se za rat u Ukrajini mobiliziraju ruski građani koji su odslužili vojsku. Na prosvjedima uhićeno je više od 2000 ljudi. - Odlukom da napadne Ukrajinu 24. veljače napravio je katastrofalnu stratešku pogrešku. Rusija je imala diplomatske argumente u svojim rukama. Sporazum iz Minska, koji je za Rusiju povoljan, nije spominjao Krim i bio je pretvoren u rezoluciju Vijeća sigurnosti UN-a. Neovisno o tome što se Ukrajina opirala provedbi tog sporazuma, to je ipak bio diplomatski argument Rusije - kaže za Večernji list Božo Kovačević, bivši hrvatski veleposlanik.

Komentara 59

MO
modovisisajteMaraschino
22:58 22.09.2022.

a tako su mogli lijepo normalno živjeti. umjesto u oligarhe, ulagati u državu. imaju resursa i energije na bacanje. mogli su razviti državu da bude utopija. ali barbarski gen ne da mira....moraju zastrašivati susjede, otimati im zemlju, pljačkati afričku sirotinju....

DU
Deleted user
22:44 22.09.2022.

protiv svega mozes ali protiv naroda ne mozes

DU
Deleted user
23:23 22.09.2022.

Metallica Kill 'em all

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?