Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Više puta izbjegao hospitalizaciju'

Večernji doznaje: Ovo je osumnjičenik za ubojstvo maloljetne djevojke iz Malog Lošinja

Uhićen Branko Farajac, ubojica maloljetne djevojke iz Malog Lošinja
Foto: Facebook/Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
14.02.2020.
u 17:07

Sugovornik Večernjeg lista, I:V. iz Malog Lošinja kazao je kako je Rafajac osebujna ličnost. Bavio se ribarstvom od kojeg je jedva preživljavao dok je na svom Facebook profilu ispisivao često konfuzne i dugačke statuse.

Otkrivamo tko je 41-godišnji muškarac za kojeg se sumnja da je u petak u ranim jutarnjim satima nožem usmrtio 16-godišnju djevojku u Malom Lošinju.

Policija je potvrdila da su uhitili jednu osobu nad kojom provode kriminalističko istraživanje, no njegov identitet ne otkrivaju.

No, Večernji list doznaje kako je riječ o Branku Rafajcu, Osječaninu koji već neko vrijeme živi u Malom Lošinju. Kako su nam kazali susjedi obitelji preminule djevojke, Rafajac je više puta završavao na psihičkom liječenju, ali je uspješno izbjegavao dugotrajnu hospitalizaciju.

Prema neslužbenim informacijama, on je u petak između 7 i 8 sati ušetao u kuću nastradale obitelji sumanuto tražeći svoju bivšu partnericu koja je navodno nekad davno živjela na toj adresi. Počeo je urlati, vrijeđati i mahati nožem pred očima majke 16-godišnje djevojke koja je u tom trenutku ispijala jutarnju kavu.

Njezina kćer spremala se za školu i uslijed napada svojim je tijelom nasrnula na Rafajca u namjeri da otkloni opasnost, međutim on ju je izbo nožem, a od zadobivevnih ozlijeda preminula je na licu mjesta.

Sugovornik Večernjeg lista, I.V. iz Malog Lošinja kazao je kako je Rafajac osebujna ličnost. Bavio se ribarstvom od kojeg je jedva preživljavao dok je na svom Facebook profilu ispisivao često konfuzne i dugačke statuse.

Doznali smo i to kako je Rafajac po mjestu pričao kako je njegov poziv istraživačko novinarstvo te da će razotkriti hobotnicu narko kartela i prostitucije na otoku.

Komentara 35

Avatar TamiFlu
TamiFlu
17:28 14.02.2020.

Stovatelj gavrila principa. Pametnom jasno o kojem se plemenu radi.

Avatar Illyricum22
Illyricum22
18:46 14.02.2020.

kontinentalci su uvik nepogoda i nevolja za maritimni svit, a kako vidimo ne samo maritimna bica no i same jude. ovi je ubija divojku, tamo su kontinentalci u Rijeci potpuni potop i prirodnu havariju napravili svojijem radom i nepostovanjem nativnog svita Ilirskog Mare Adriaticuma, pa tako vi odite u bilo koji dio Dalmacije od Umaga na siveru do Byllisa na jugu i necete vidit toliko prljavosti i necistoce koliko je kontinentalac svojijem nepostvanjem prirodnog svita donija u Rijeci. malo sivernije od Rijeke Dalmatinski svit Ilirije bas fino zivi u postovanju prirode Mare Adriaticuma, juzno od Crikvenice isto tako, ali RIjeka nema postvanja prema matitimnom svitu ni Dalmacije istocne obale Mare Adriaticuma a sve zbog tog ca je mnogo kontinentalaca uvezeno koji prirodni poredak i svit ne postuju i nikad nisu.

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
18:12 14.02.2020.

Veliča Gavrila Principa, kao i neki UDBU...katarstrofa. Ukloniti iz javnog života i na liječenje, a ne gostovati kod Stankovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije