Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportska zvijezda

Ovo je nepogrešivi tapir Robi, on zna kako će Hrvatska igrati!

Tapir Robi
Foto: Dario Todorović/ RTL Televizija
1/5
23.01.2014.
u 14:30

Za one koji ne znaju, tapir Robi nepogrešivi je prognozer ishoda utakmica u kojima igra Hrvatska. Nogomet ili rukomet, njemu je svejedno.

Da će Hrvatska pobijediti Poljsku u skupini drugog kruga koja je odlučivala tko će ući u polufinale, tapir Robi znao je još i prije utakmice. Za one koji ne znaju, tapir Robi nepogrešivi je prognozer ishoda utakmica u kojima igra Hrvatska. Nogomet ili rukomet, njemu je svejedno.

U posljednjoj procjeni Robi je dobio dvije kutije, jednu s hrvatskom i jednu s poljskom zastavom. U svakoj je dobio kruške, a odlučio je jesti iz hrvatske kutije. I nije pogriješio, Hrvatska je pobijedila Poljsku rezultatom 31:28. Jučerašnje rukometno proročanstvo samo je jedno u nizu Robijevih uspješnih prognoza, a do sada nije nijednom pogriješio.

Robijev talent otkrio je RTL-ov reporter Dario Todorović koji je za Večernji list ispričao da je odabir pao baš na ovu životinju Zagrebačkog zoološkog vrta. – Budući da smo mi svi subjektivni oko igre naše repke, zaključili smo da trebamo naći nekoga tko će pobjednika odrediti njuhom i nepogrešivim instinktom. Znamo da sigurno postoje bolji prognozeri od sad već legendarne hobotnice Paula, pa sam otišao u Zoološki napraviti audiciju među životinjama – rekao je Todorović i dodao kako je bilo i drugih potencijalnih kandidata, no odluka je brzo pala na tapira Robija. – Ima nepogrešiv njuh i šesto čulo, a u razgovoru s timariteljem doznao sam da je uvijek malo potišten i ponaša se čudno prije nego što Hrvatska izgubiti utakmicu, a uoči pobjede veselo trčkara.

Todorović kaže da je vjerovao u Robija, ali i da je bio malo skeptičan. Ipak, Robi je odlično prognozirao da će Hrvatska pobijediti Irsku na prvoj utakmici Eura 2012. – Bez razmišljanja se sjurio prema hrvatskoj lopti. Pogodio je i drugu utakmicu protiv Italije. Njuškao je malo obje lopte, ali nijednu nije htio ni dotaknuti, jasno dajući do znanja da će završiti remijem – otkriva Todorović. Onda je uslijedila i odlučujuća utakmica protiv Španjolske.

Robi se nije dao potkupiti loptom natrljanom bananom

– Robi se nećkao, ali je zaista prvo dotaknuo španjolsku loptu prije nego se poigrao s hrvatskom. Zbog toga sam dužan i javnu ispriku Robijevu liku i djelu. U prilogu sam, zaslijepljen željom da Hrvatska pobijedi, ignorirao da je prije hrvatske zaista prvo dotaknuo španjolsku loptu, pa sam rekao da je ipak odabrao Hrvatsku. Robi se pokazao boljim i objektivnijim prognozerom od mene koji sam htio navući na našu stranu – priznaje.

– Čak sam pokušao i varati pa sam hrvatsku loptu natrljao bananom, ali on se nije dao potkupiti. Svoje neosporno šesto čulo i poznavanje i rukometa pokazao je jasnom prognozom da Poljska u rukometu nema što raditi protiv Hrvatske – rekao je ovaj RTL-ov reporter.

Spomenimo i da je, osim na poslovnom, Robi uspješan i na privatnom planu, naime prošle je godine dobio podmladak.

Komentara 9

Avatar marijaija
marijaija
15:03 23.01.2014.

I ovaj RTL se u sve petlja. Svi mi se gade i ne znam koliko placaju ove antihrvatske likove na njoj kao i one koji iza bombasticnih naslova imaju jad od teksta.

DO
domazl
15:02 23.01.2014.

Al se novinar "natapirao"!

DU
Deleted user
15:20 23.01.2014.

RTL=YUtel

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije