Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROKO GRUJA

Ovo je mladić koji stiže na čelo Zagrebačkih groblja: Potpredsjednik je Bandićeve mladeži

Facebook/Pixsell
10.11.2020.
u 13:08

Gruja je završio Ekonomski fakultet, a prije ovog posla kratko je bio u Zagrebačkoj banci i Jamnici. On je i potpredsjednik Bandićeve mladeži.

Jutros smo objavili da je Patrik Šegota dao ostavku na mjesto šefa Gradskih groblja nakon sumnjivog natječaja u aferi s kućicama i nakon što mu je gradonačelnik Milan Bandić ponudio izbor da sam podnese ostavku ili bude smijenjen.

Zagrebački holding objavio je da će Gradska groblja voditi Roko Gruja do natječaja i izbora novog voditelja. I to je mnogima upalo u oči jer Gruja je tek nedavno došao u tu podružnicu. 

Doveo ga je Patrik Šegota, član predsjedništva Bandićeve Stranke rada i solidarnosti, a u fotelju Groblja zasjeo je nakon natječaja od samo tri dana, doznaju 24sata.

Gruja se kao mladi sportaš, plivač Mladosti, učlanio u Bandićevu stranku u listopadu 2018. godine. Na njegovu LinkedIn profilu stoji da radi u prodaji godinu i tri mjeseca. Dakle, nije dugo prošlo od učlanjenja do posla u Holdingu: podružnica Gradska groblja. 

Gruja je završio Ekonomski fakultet, a prije ovog posla kratko je bio u Zagrebačkoj banci i Jamnici. On je i potpredsjednik Bandićeve mladeži, a kao stranački kadar početkom listopada izabran je i u Savjet mladih Grada Zagreba. 

Komentara 59

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
13:53 10.11.2020.

Seljačine i čobani nam proteli grad. Samo čemer tuga i jad u Zagrebu.

NE
Neonacionalist
13:48 10.11.2020.

Ova država je stvorena za Gruje i njemu sl. ili njihovo je kraljevstvo Hrvatsko a nama preostaje da se tješimo onim nebeskim a dotle da šljakamo po Irskoj, Njemačkoj i sl. ako mislimo nešto postiči i zaraditi.

Avatar Nilski konj
Nilski konj
13:35 10.11.2020.

Daj me nemoj.... potpredsjednik Bandićeve mladeži.... pa šta to postoji? Tko je u njoj... Ana Stavljenić Rukavina i on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije