Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

MIG-21 koji se srušio danas je letio iznad Knina

MIG-21
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/11
05.08.2014.
u 16:20

Na povratku iz Zemunika avion MIG-21 Hrvatskog ratnog zrakoplovstva sa oznakom 121 se srušio u polje kod Lomnice.

MIG-21 Hrvatske vojske srušio se danas kod Lomnice blizu Velike Gorice, a pilot Stanko Hrženjak uspio je iskočiti iz zrakoplova prije pada i time si spasiti život.

Na fotografijama u galeriji možete vidjeti MIG-21 s oznakom 121 pri polijetanju iz zračne baze Zemunik kod Zadra gdje je danas prilikom Dana domovinske zahvalnosti i Dana branitelja priređen Dan otvorenih vrata gdje su se mogli razgledati avioni, kanaderi, helikopteri i ostala vojna tehnika. MIG je letio i na proslavi Dana domovinske zahvalnosti iznad Knina.

Na povratku iz Zemunika avion MIG-21 Hrvatskog ratnog zrakoplovstva sa oznakom 121 se srušio u polje kod Lomnice. Avion koji se srušio na fotografijama u zraku se nalazi iza drugog MIG-a. "Prema prvim informacijama došlo je do zatajenja stajnog trapa i zapaljenja zrakoplova. Zrakoplov je pao na nenaseljeno područje", izvijestio je MORH. Pilot je nakon katapultiranja i prizemljenja pri svijesti prevezen u bolnicu na liječnički pregled.

>>Srušio se MIG-21 u blizini Velike Gorice. Pilot uspio skočiti!

>>Ivan prvi pomogao pilotu: Avion se raspuknuo na tri komada!

>>MIG koji se danas srušio uopće nije smio letjeti!

>>Legendarni pilot Ivan Selak čudom spasio MIG i život

Foto: Filip Brala/PIXSELL

Komentara 6

Avatar Fredi.Brodomerkuri
Fredi.Brodomerkuri
17:19 05.08.2014.

Super. Sada bar više nema izgovor za americke F-16 lovce

Avatar emigrant
emigrant
16:29 05.08.2014.

Njima su dvorišta kuća nenaseljeno područje?

MA
matan91
18:37 05.08.2014.

to je kriv Kotromanović sa onim Milanovićem i tzv. predsjednikom Josipovićem. Nama nedostaje vođa s vizijom, ovi su kao guske u magli! Ovo je samo odraz stanja u državi čije funkcioniranje ovisi o dobrim ljudima i njihovom entuzijazmu od policije,, poljoprivrede, vatrogasaca, doktora i ostalih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije