Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapa do poda

Ovo je gej otac na kojeg bi se mnogi trebali ugledati i s razlogom je 'super tata'

Benjamin Carpenter
Foto: Facebook
1/6
21.10.2017.
u 16:50

Benjamin Carpenter postao je otac četvero djece unatoč tome što ga ne privlače žene, a svu je djecu posvojio. No, nije riječ o 'savršenoj' djeci kakvu većina posvojitelja traži

Nije bitno jeste li homoseksualac ili vas pak privlače žene, a možda su vam draga i oba spola već je najbitnije od svega kakva ste osoba. Ponavljati bi to mogli svaki dan, no mnogi to nikada neće shvatiti.

Najbolji dokaz toga je muškarac po imenu Benjamin Carpenter koji se deklarira kao homoseksualac, no unatoč tome što ne spava sa ženama postao je otac četvero djece. I to djece kakvu mnogi nikada ne bi željeli imati ma koliko heteroseksualni ili pak pobožni bili.

Ovog 33-godišnjaka s razlogom zovu svecem i inspiracija je mnogima jer sve četvero njegove djece su djeca s poteškoćama u razvoju i imaju neku od fizičkih, odnosno psihičkih deformacija.

Svog najstarijeg sina Ben je posvojio 2010. godine, a njemu je dijagnosticiran autizam i opsesivno-kompulzivni poremećaj. Otad je posvojio još troje djece s posebnim potrebama i na to se prilikom posvojenja uopće nije obazirao.

Benjamin Carpenter
1/6

Ben je oduvijek sanjao da bude roditelj, a uz svoju seksualnu orijentaciju znao je da će mu to biti teško postići. Tri godine uvjeravao je vlasti i nadležne službe da je sposoban uzdržavati i odgajati dijete pa je 2010. godine postao najmlađi gej muškarac koji je posvojio dijete u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Njegov najstariji sin Jack ima 10 godina i dijagnosticiran mu je autizam i opsesivno-kompulzivni poremećaj povezan uz njega.

Šestogodišnja Ruby ima teško oštećenje mozga, probleme s kretanjem te mnoge druge fizičke smetnje. Njezina biološka polusestra koju je Ben također posvojio, Lilly ima pet godina i gluha je. Cijela je obitelj zbog nje naučila znakovni jezik kako bi se mogli sporazumijevati.

Najnoviji član ove obitelji je dvogodišnji Joseph koji ima Downov sindrom. Maleni je već operirao debelo crijevo pa je kolostomska vrećica, poznatija kao stoma, sastavni dio njegova života.

– Djeca spoteškoćama u razvoju koja su dana na posvojenje često su doživjela brojna loša iskustva jer su bila odbačena i zlostavljana. Moja djeca meni donose svaki dan apsolutnu sreću i ja ne mogu zamisliti život bez njih – rekao je on.

Dodao je kako ga mnogi često prozivaju da je djecu posvojio zbog novca, no teško je ne zapitati se koliko bi to novaca trebao dobivati da bi cijeli svoj život posvetio djeci o kojoj će se zauvijek morati brinuti 24 sata na dan? u njegovu plemenitost zbog toga uopće ne sumnjamo.

Komentara 39

SA
samograd
17:53 21.10.2017.

Sve se radi da se ponizi i uništi brak između muškarca i žene da bi ovakvi mogli potvrditi svoju "normalnost" ,da bi i oni bili "roditelji".Elton John je kupio dvoje djece jel to znači da je on roditelj ??

NI
Nikomah95
17:49 21.10.2017.

Kad to isto žele napraviti normalni,zdravi ljudi u braku onda ih se rasčetvori do 9-og koljena, jadnici čekaju godinama na posvojenje i dobiju na kraju samo živčani slom. Tko to,molim Vas, traži savršenu djecu i kako ta "savršena" djeca uu stvari izgledaju? A ova lgbt propaganda je više dopi***la i Bogu i čovjeku.

NP
Nema predaje
17:06 21.10.2017.

Jadna djeca.... : (

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije