Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT DENISA TOTA

Ovo je djevojka sa snimke koja je udarala hrvatskog rukometaša

Klementina Letkovska
Foto: Facebook
1/4
12.04.2022.
u 23:40

Ministar unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije Oliver Spasovski danas je rekao kako su se djevojka i rukometaš poznavali

Danas je u Đakovu sahranjen hrvatski rukometaš Denis Tot za čiju su smrt osumnjičene tri osobe. Jedna od njih je 19-godišnja Klementina Letkovska iz Skoplja. 

Ministar unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije Oliver Spasovski danas je rekao kako su se djevojka i rukometaš poznavali. Jučer je objavljena i snimka brutalnog napada na kojoj se vidi kako je djevojka iz društva bila najkrvoločnija. 

– Na temelju snimke rekonstruirali smo cijeli događaj. Prema izjavama osoba koje su bile tamo, riječ je o osobnom odnosu između djevojke i stradaloga – rekao je Spasovski te dodao da je raspisana međunarodna tjeralica za čovjekom koji je prvi udario našeg rukometaša. Riječ je o Andželu Đorđievskom, poznatom skopskom dileru. 

– Sve predmete žrtve i osuđenika preuzela su istražna tijela i sve će se ispitati. Uzeli smo odjeću koju je nosio, telefon i sve stvari koje su u tom trenutku bile kod njega – rekao je Spasovski te odbacio tvrdnje da se nešto zataškava ili da je nestao dio snimki s nadzornih kamera.

Podsjetimo, obdukcija tijela mladog sportaša pokazala je da je bio žrtva nasilja za koje makedonska policija sumnjiči tri osobe. Letkovska i 22-godišnji mladić odmah su uhićeni te su dali iskaz u nazočnosti odvjetnika te im je određen pritvor. 

VIDEO Posljednji ispraćaj rukometaša Denisa Tota

Komentara 11

LI
Lilly7
01:04 13.04.2022.

Nema odustajanja dok ju ne strpe u zatvor ! I nju i njene suučesnike i doktora i svakog tko je ovo htio zataškati. Umro od srca smradovi jedni a on sportaš od malih nogu.

ER
erosaonogasvijeta
04:10 13.04.2022.

Ja mislim da ta slika lici vise liciferu nego ljudskom bicu.

MA
marcellus
02:08 13.04.2022.

19 godina a 5 cm žbuke na faci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije