Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obilježili 2013.
Povratak na članak

Izabrali smo deset osoba koje su mijenjale svijet ove godine

Edward Snowden je otkrio stvari koje se tiču svakoga od nas.

Komentari 4

PA
pancake
17:03 29.12.2013.

Snowden nam je otkrio toplu vodu

VL
PA
Paszasran.
17:38 29.12.2013.

Papa, ajde-de Merkelova i Kerry OK. Ostali, sacuvaj me gazdo tamo gore.

VL
Avatar RoSSerb
RoSSerb
18:53 29.12.2013.

- John Kerry nema šta tražiti u ovom društvu apsolutno. Pa taj se paćenik izblamiro oko Si rije pred celim Svetom ..pred svojim narodom u SADu , pred partnerima u Evropi , pred Rusima... o čemu vi pišite... pa on je kesa..

VL
KO
kojesta
19:57 29.12.2013.

assad, erdogan i kerry ne bi ovdje trebali imati ovakav medijski prostor. a gdje je napr. malala, 16-godisnjakinja koja je skoro ostala bez glave samo zato jer je zeljela ici u skolu i jer se javno borila za pravo djevojcica i djevojaka u svojoj zemlji /pakistan) na skolovanje. sada dobiva nagrade po svijetu i zivi u engleskoj. samo jedan primjer.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.