Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li čuli za njih?

Ovo je 6 najbogatijih obitelji u svijetu!

Najbogatiji
18.02.2016.
u 09:56

Tko se sve našao na ovoj listi, pogledajte u priloženom videu!

Ekipa s portala Telka.hr sastavila je top listu najbogatijih obitelji na svijetu.

Najbogatija obitelj na svijetu je Dinastija Saud iz Saudijske Arabije s ukupnom neto vrijednosti od 1,4 trilijuna američkih dolara. Tko se sve našao na ovoj listi, pogledajte u priloženom videu!

Još zanimljivih videa pronađite na Telka.hr!

>> Ovo je 5 najzgodnijih hrvatskih rukometaša

Komentara 9

DU
Deleted user
11:02 18.02.2016.

Da ste išta slušali na matematici znali bi da je engleski trillion na hrvatskom bilijun (10^12) a ne hrvatski trilijun (10^18). Ali da to znate ne bi se bavili ovakvim glupostima...

QA
qaqsaqer
11:23 18.02.2016.

Isostavili Rotschilde , Rockfellere, Loeb, Warburge, !? Bah ! Ovi na videu su njihovi potrčci.

ZA
zagabria1
10:33 18.02.2016.

Majke ti mile familija Saud samo od kamata dobije 50 milijardi USD godišnje. Pa kako je uopće moguće potrošiti taj novac. Ako imaju pameti u ovom kapitalističkom svijetu mogu kupiti doslovno sve, od političara nadalje. Deset puta moćniji od najbogatijihjih Amera. Samo se pokazuje kako lukava politika suradnje sa Amerikom donosi milijarde, umjesto budalaša kao Irak Iran i Libija koji su isto tako mogli biti bogataši ali su htjeli bit frajeri pa imaju danas frajerluk. Jednako je bogata mogla bit i Rusija ali i oni izigravaju svjetske frajere pa će propasti. I onda netko kaže da će Arapi propasti kada nestane nafte. Npr mogu kupiti 300.000 najmodernijih Abrams tenkova ili 20,000 putničkih aviona. Nemaju brige jer danas postoje milijuni ljudi koji će za novac napraviti doslovno sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije