Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav šou!

Ovo iznenađenje u zrakoplovu nitko nije očekivao, kaznili su prijevoznika

Bikini ples u zrakoplovu
Foto: Screenshot YouTube
12.11.2018.
u 09:45

Iako su mnogi putnici bili oduševljeni, regulatori su odlučili kazniti VietJet jer je pripredio šou u kabini bez prethodnog odobrenja.

Zračni prijevoznik Vietnam Aviation Join Stock Company ili skraćeno VietJet Air priredio je svojim putnicima iznenađenje zbog kojeg ga je u konačnici kaznila vijetnamska regulatorska agencija.

Naime, uoči jednog leta putnicima je priređen svojevrsni plesni šou u zrakoplovu. Atraktivne djevojke u bikinijima ušle su u kabinu i zavodljivo plesale tri minute, a potom su putnicima podijelile plišane igračke.

 

Iako su mnogi putnici bili oduševljeni, regulatori su ipak odlučili kazniti VietJet jer je priredio šou u kabini bez prethodnog odobrenja.

Šou u bikinijima u zrakoplovu možete pogledati u videu.

Komentara 2

JU
jurajuric118
10:25 12.11.2018.

u kojem videu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije