Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka im čast!

Ovo će oduševiti svu djecu: Pogledajte kako izgleda magnetska rezonancija u Klaićevoj

Klaićeva bolnica
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
14.02.2019.
u 11:21

Hvalevrijedan potez osoblja Klinike za dječje bolesti Zagreb raznježio je mnoge

Da nije sve tako tmurno u našoj državi, pokazuje hvalevrijedan potez osoblja Klinike za dječje bolesti Zagreb, popularne Klaićeve, koji je oduševio sve na društvenim mrežama.

Pohvalili su se, naime, novim licem prostorije u kojoj se nalazi magnetska rezonancija, a u koju će ubuduće djeca zasigurno s veseljem ulaziti.

Foto: Facebook/RTL

'Magnet' je sada umjesto dosadnog bolničkog bijelog uređaja pretvoren u žutu podmornicu, a sa zidova prostorije djeci se 'smiješe' hobotnice, ribe, kitovi, ali i ostatak morskog svijeta.

– Do prije nekoliko dana bio je to sivo-bijeli uređaj za magnetnu rezonanciju u čijem tunelu djeca tijekom snimanja nerijetko moraju provesti i više od 25 minuta i pritom se nimalo ne pomaknuti. Upravo zbog toga djecu do šest godina vrlo često moramo uvesti u opću anesteziju. Prije dva dana naši su djelatnici prvi put uspjeli snimiti dječaka od 4 godine BEZ opće anestezije zahvaljujući priči i dojmu da će ploviti podmornicom među šarenim ribicama – objava je na Facebook stranici Klaićeve koja je izazvala oduševljenje roditelja, ali i onih koji to nisu.

>> Neobična i zanimljiva hrvatska prezimena

Komentara 7

TO
toljaga22
11:45 14.02.2019.

bravo

TR
tramontana
13:59 14.02.2019.

Ljudi, kako malo triba da nas nešto obraduje. Čestitam im i zahvaljujem, ovaj put i novinarki. Ima i lipih stvari i događanja i to triba poticati i pisati.

KA
kažemja
12:03 14.02.2019.

Lijepo je to što se osoblje trudi da malim pacijentima maksimalno olakša pretrage i svaka im čast na tome ali da netko s veseljem ide na magnetnu rezonancu je stvarno deplasirana tvrdnja ..MR i veselje ne mogu u istu rečenicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije